Courteeners - Mapping the Rendezvous (2016)

Label: Ignition

1. Lucifer's Dreams (3:27)
  2. Kitchen (2:55)
  3. No One Will Ever Replace Us (3:54)
  4. De la Salle (4:31)
  5. Tip Toes (3:44)
  6. Not for Tomorrow (3:28)
  7. Finest Hour (3:21)
  8. The Dilettante (3:05)
  9. Modern Love (3:38)
  10. Most Important (3:48)
  11. The 17th (5:25)
avatar van blur8
Hier kijk ik naar uit. Hun vorige worp bevalt me 2 jaar nog steeds bijzonder goed.
Mede omdat de rest van Europa deze groep totaal niet begrijpt. Alleen binnen de UK zijn ze bekend.
De eerste 4 uitgelekte songs zijn zeer divers, via spotify. Gitaargeweld en uitgebalanceerde popsongs.

Ik ook. Helaas komen ze niet in Nederland. Ik zal het plaatje eens even bestellen. The 17th klinkt alvast erg goed.

avatar van blur8
Gehele album staat nu online op spotify, inclusief 20 bonustracks (=Live registratie).
Ben halverwege het album al geheel overtuigd. Geweldig album met pakkende popsongs, vol venijnig gitaarwerk en rijk geproduceerd met viool en koper, zoals dat tegenwoordig moet.
Wat ook direct opvalt: Prettige sfeer afwisseling tussen de tracks. Hoge score volgt; let maar op.

Zeer aangename kennismaking voor mij met deze groep.

Live ook geweldig afgaande op de bonustracks.

Ongelofelijk dat we in NL niks van deze band horen. Dit album is duidelijk het bewijst dat we hier te maken met een band die dat wel verdient. Pakkende songs, goede zanger en elk album is anders maar wel divers. Mooie bonus DVD erbij! We're having such a good time!