Akron/Family - Meek Warrior (2006)

Folk
Label: Young God

1. Blessing Force (9:29)
  2. Gone Beyond (3:21)
  3. Meek Warrior (2:16)
  4. No Space in This Realm (5:12)
  5. The Lightning Bolt of Compassion (4:10)
  6. The Rider (Dolphin Song) (7:20)
  7. Love and Space (3:50)
  8. Awake * (2:29)
  9. Moment * (5:21)
  10. We All Will * (4:29)
  11. Future Myth * (8:11)
  12. Dylan Part II * (4:36)
  13. Oceanside * (3:36)
  14. Raising the Sparks * (4:04)
chrismusic
ik zit nu nummer 1 te luisteren van de cd en ik moet er spontaan van lachen is dat een goed teken?

nou ik heb het opgegeven bij nummer 1 het werkt te veel op me zenuwen lol

Ik zou je deze plaat ook zeker niet aanraden, als ik zo naar je stemmen kijken.

herman schreef:
Ik zou je deze plaat ook zeker niet aanraden, als ik zo naar je stemmen kijken.

wat is er mis met hoe ik stem?

Helemaal niets, maar volgens mij heb je gewoon een andere smaak dan 'Akron/Family'.

chrismusic
Ja inderdaad het is inderdaad niet mijn smaak al heb ik maar 1 nummer gehoord. Ik had ook geen flauw idee wat voor muziek het was. ik heb een hele brede muzieksmaak dat is misschien niet af te leiden aan mijn stemgedrag maar het is echt zo. Het had zomaar gekunt dat ik dit wel leuk had gevonden alles wat uniek is wil ik best naar luisteren en dat is deze ook zeker alleen het irriteerde me zo ontzettend dat eerste nummer misschien dat ik het nog ooit een kans ga geven maar daar wacht ik nog ff mee.

sxesven
chrismusic schreef:
nou ik heb het opgegeven bij nummer 1 het werkt te veel op me zenuwen lol

En dan toch stemmen? Een beetje scheef, me dunkt.

Wat mij betreft is Meek Warrior verder een erg goede plaat die zich met gemak kan meten met het debuut (hoewel de split met Angels of Light op eenzame hoogte blijft staan). Ben te lui om er nu een heel verhaal omheen te breien, maar in ieder geval: uitstekende plaat weer.

sxesven schreef:

En dan toch stemmen? Een beetje scheef, me dunkt.

ik heb hem uiteindelijk toch beluistert en zoals ik verwacht had was het niet aan mij besteed. Na nummer 1 kon ik er in iedergeval beter naar luisteren en had ik niet de neiging om hem uit te zetten.

avatar van grovonion
Blijkbaar ook niet mijn muziek. Als ze hier het label "freak-folk" op zouden willen plakken zou ik niet tegen spreken. In mijn gehoor lijkt dit een beetje op Panda Bear en Animal Collective, weliswaar iets beter.