K3 - Ya Ya Yippee (2006)

10. Excuseer Me (2:56)
  11. Vriendschap (3:40)
  12. Eeny Meeny (3:04)
Relax
Yippeeeeee... gaan ze nog 12 jaar door en per jaar 1 album maken ?

avatar van Janz
Relax schreef:
Yippeeeeee... gaan ze nog 12 jaar door en per jaar 1 album maken ?

Zeker geen dochters in de basisschoolleeftijd. Die van mij kunnen niet wachten tot die in de winkels ligt.

avatar van The Scientist
Zooi onzin verwijderd..

avatar van Thunderball
Wow! Ga ik zeker halen! Nog een paar dagen...!

avatar van tnf
tnf
Dat hoesje... Zo roze... *pakt zonnebril*

Volgens mij gaan die vrouwen zo door tot aan de overgang. Hoe zou dat zijn, op je dertigste dagelijks moeten doen alsof je tien bent?

(Nee, naar die liedjes ga ik niet luisteren, tenzij ik er via de radio ofzo mee geconfronteerd wordt. Verder dus ook geen beoordeling.)

eazyfan
Yes me schooljaar begint al goed .Bedankt Marcel .
tnf schreef:
Ja zo ken ik er een paar .

Leuke blousjes!

Cd 1x beluisterd en ga hem vaker beluisteren, want volgens mij is dit de beste cd tot nu toe van de dames!

Punten volgen later!

Duidelijk!

Ik kwam uit op 3,83*, afgerond naar beneden dus een mooie 3,5*

Uitschieters naar boven naar mijn smaak, zijn:

Eskimo en Dokter, Dokter!

Klasse meiden!

avatar van Tsjo-Wi
Poeha schreef:

Ik kwam uit op 3,83*, afgerond naar beneden dus een mooie 3,5*

ten eerste: hoe kom je in godsnaam uit op 3,83?
en ten tweede: moet je 3.83 niet naar boven afronden?

avatar van MJ_DA_MAN
Poeha is de oudste K3-luisteraar. De mede-luisteraars zijn wel allemaal ongeveer 4 keer jonger.

avatar van Thunderball
eh... slik... eh... ik ben 38!

Leuke cd, wel even wennen, maar zeker niet slecht, eerst nog een paar keer beluisteren, dan volgt de definitieve beoordeling!

vooralsnog: 3 sterren!

Electro_
Volgens mij is dit de hoes van de single .

Betrapt !

Ik vind de cd echt zo grappig!

Mijn nichtje vind hem enorm leuk en draait hem grijs,en zelf vind ik het album ook best leuk om te luisteren!!
Nummers als Dokter,Dokter en Bibliotheek hebben toch echt de kans om hits te worden..

Volgens mij lijken deze meiden onsterfelijk in de muziskindustrie.. dus op naar het volgend album?

Miez schreef:
dus op naar het volgend album?

Jup, ik kan niet wachten !!!

avatar van Thunderball
Nee, hoes is van de cd, maar beiden zijn bijna identiek (en Karen ziet er op beiden helemaal te wow uit!!)!

avatar van Oldfart

avatar van Thunderball
Nu -na 'm wat meer gedraaid te hebben- moet ik bekennen dat ik hem toch wel heel goed vind!

Beter als de vorige twee cd's, eigenlijk staat er geen slecht nr op!

De besten zijn:
Dokter dokter, Trouwen (kan Karen dat voor me komen gaan zingen??? ), Zoo, Sprookjesbos, Feestje, Op televisie en Vriendschap.

Goed gedaan meiden!!!

Ik verhoog mijn stem naar vier sterren!

MJ_DA_MAN schreef:

Hey, that's me!

Tsjo-Wi schreef:

ten eerste: hoe kom je in godsnaam uit op 3,83?
en ten tweede: moet je 3.83 niet naar boven afronden?

Kom op jongens even serieus hé.
Ik luister echt niet de hele dag naar deze muziek!
Alhoewel!???
Krijg je met kleine kinderen, he?

Nee, ik dacht laat ik toch ook maar eens wat aandachtiger naar deze muziekstroom luisteren!
Ik moet er wel bij zeggen dat ik een vrij breed interessevlak op muziekgebied heb!
Van hardrock tot aan K3 (behalve klassieke muziek, dat is niet mijn ding, een uitzondering daar gelaten).

Ik vind toch serieus dat er een aantal lekkere nummers tussenzitten, hoor!

@ Tsjo-Wi

Hoe ik aan die 3.83 kom? Simpel!
Ik geef elke track afzonderlijk een * variërend van 1/2 * tot en met 5*, dit tel ik dan op en deel dat dan door het aantal tracks dat er op een album staan!

En 3.83 rond ik uiteraard niet naar boven af, omdat dit album niet meer "waard" is dan 3.83 (absoluut gezien dan)!
Maar ja, rekenen is voor veel "jongeren" (wat MJ_DA_MAN al aangaf, de meesten hier zijn 4x zo jong als mij) tegenwoordig al een hele opgaaf!

En het eerste cijfer dat er dan hier op MuMe onder de 3.83 zit, is een 3,5!

Duidelijk toch?

avatar van Poeha
En trouwens waarom hebben een aantal van jullie problemen met dertigers die de muziek van K3, op zijn tijd, leuk vinden???
Ieder zijn eigen smaak, toch? (no harm intended)

avatar van Thunderball
Wow! De film gisteren gaan zien, is ook fantastisch!! Karen was weer echt: mmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!

avatar van Thunderball
En de nieuwe single is inmiddels ook al uit:
Doktor Doktor! Heerlijke clip er bij! Mmmmmmm!!!

Bobiej
Oldfart schreef:
Dertigers die geilen op K3; neo-cult status o.i.d.?

Ach, als kleuters het ook mogen...

Bobiej
Oldfart schreef:
Dertigers die geilen op K3; neo-cult status o.i.d.?

Ach, als kleuters het ook mogen...

avatar van jeroenman
Ik weet één ding zeker: Ik laat mijn kinderen hier later niet naar luisteren. Vanaf het moment dat ze oren hebben sluit ik ze op in kamer met Dark Side Of The Moon, Abbey Road, Pet Sounds enzo.

avatar van Jochempie
Ach ik heb vroeger ook de Spice Girls geluisterd en ben toch redelijk terecht gekomen qua muziek. Ik vind hier natuurlijk geen fuck aan maar het is muziek voor kinderen dus tjsa dan is het prima denk ik.

MetalDex
Dokter Dokter, is dat een U.F.O. (nr.3) cover?

Verder snap ik dat de meeste users hier de K3-leeftijd al jaren ontstegen zijn, maar komop: wie luisterde er als kleuter niet naar Samson & Gert, Bassie en Adriaan-bandjes, oid? Leuke vrolijke muziek met onnozele teksten waar je als kleuter toch niet op let die je jongste jaren kleur geven... ik heb nooit serieus een heel album van K3 geluisterd en zal dat ook nooit doen, dus geef geen punt eraan. Maar wat Jochempie al zei: de muziek is voor kinderen, en dat is prima: laten zo.

avatar van jeroenman
Waaaaaaaaaacht even!

Samson & Gert en Bassie en Adriaan wel helemaal zitten op een ander level. Net als Sesamstraat. Dat is cult, mijne heren. K3 is infantiel en zal nooit cult worden. Daarbij zijn S&G en B&A en SS-Straat (huh?) bedoeld voor kleuters, en dit is voor 8-jarigen. K3 is in te delen als Spijs Meisjes: T is lelijk en t blijft lelijk; T wordt gewoon nooit cult/leuk/cool.

Relax
Ik vind Bassie en Adriaan nog steeds top, het is educatief, leuk en gezellig.
S&G is Jeugd sentiment, daar hou ik het bij, en dan heb ik het niet over de liedjes.
K3 komt ineens met een slechtgeacteerde video en van dat iritant gezang waar geen inhoud in zit.
Sesamstraat is ook goed trouwens, vooral Bert en Ernie.