Solution - Live (1983)

3. Black Pearl (5:56)
  4. Song for You (3:56)
  5. Give Some More (5:17)
  6. Last Detail (5:05)
  7. It's Only Just Begun (8:00)
  8. Divergence (4:32)
  9. Bad Breaks (6:05)
  10. Captain Willie (5:50)
  11. Runaway (3:48)
  12. 100 Words (3:21)
  13. Chappaqua (10:00)
  14. Empty Faces (5:48)
avatar van Marty
Mijn eerste kennismaking met Solution. Heb inmiddels al hun albums op cd (jawel, origineel). Lang leve internet, want in de winkel kom je hun albums niet meer tegen. Binnenkort verschijnt er een reunie-DVD van hun optreden vorig jaar. www.solutionmusic.nl

avatar van Hans Brouwer
Marty schreef:
Ja die DVD betreft opnamen van het reunieconcert dat Solution op 19 maart 2006 gaf in club Panama te Amsterdam. Ik heb de DVD onlangs aangeschaft en alle bekende Solution nummers komen voorbij.

"Solution Live (1983)" had ik destijds op lp. Ik heb "Solution Live (1983)" helaas nooit op cd weten te bemachtigen. Ik zou er bij wijze van spreke een moord voor kunnen doen om dit live meesterwerk nog eens als compac disc te kunnen beluisteren.

rico24
Vandaag van een kennis de elpee gekregen in mint staat. Geweldige dubbelaar.en een prima geluid vanaf vinyl. Topmuzikanten met een top plaat. 4 **** om te beginnen

Inmiddels zit Solution op Spotify. Helaas dit live-album nog niet. Album blijft een juweeltje voor je oren. Sterk begin en het blijft boeien tot het einde aan toe. Gelukkig heb ik hem op vinyl, wat ongeëvenaard blijft, maar stiekem wil ik hem eigenlijk ook digitaal, dit album blijft leuk om regelmatig te horen.

Solution zit inderdaad op Spotify maar alleen met de eerste twee albums. De albums op het Rocket- en CBS-label staan er niet op. En dat is best jammer...

avatar van joko16
Vandaag voor een tientje een prima exemplaar van deze dubbel lp gekocht.
Ik ben blij...de laatste die ik nog niet had.

avatar van Rinus
Mooie afsluiting toendertid van deze toch wel belangrijke band in de vaderlandse pophistorie. Album is al jaren "out of print" , maar is als bonus CD toegevoegd in de verzamelaar the ultimate collection.

WPE
Een heel waardig afscheidsalbum van een band die helaas lang geleden opgeheven is. Voor iedere progrock liefhebber een must!

avatar van Bluebird
Hans Brouwer schreef:

Bij de originele cd versie ontbreekt overigens vanwege ruimtegebrek het niet onaanzienlijke nummer Chappaqua. Op de bonus cd die aan Solution - The Ultimate Collection (2005) is toegevoegd krijg je het complete album. Ik zou er in ieder geval geen moord voor over hoeven te hebben.

avatar van Running On Empty
Heb de dubbel LP hiervan onlangs gevonden in een uitverkoop bak.

Klinkt super. Fijne live plaat hoor !!

Eindelijk op Spotify.....heb de LP in 1983 in bezit.
Heerlijke Plaat !!