Sabrina Carpenter - EVOLution (2016)

Label: Hollywood

1. On Purpose (3:58)
  2. Feels Like Loneliness (3:20)
  3. Thumbs (3:36)
  4. No Words (3:32)
  5. Run and Hide (3:29)
  6. Mirage (3:25)
  7. Don't Want It Back (3:01)
  8. Shadows (2:52)
  9. Space (3:06)
  10. All We Have Is Love (3:02)
avatar van Silves Elisa SC
Prachtig album. Haar stem is gewoon in elk liedje zo mooi! Een van de voordelen aan dit album is ook dat ze de meeste liedjes zelf geschreven heeft. Zo is elk liedje uniek, speciaal en in haar geval mooi. Geen enkel liedje lijkt op elkaar. Shadows is mijn absolute favoriet. Wat een prachtig nummer, alles is er perfect aan. Verder vind ik Thumbs, On Purpose, All We Have Is Love, Run And Hide en Space ook geweldige liedjes.

avatar van MIAB
Beste een leuke plaat en iets beter dan het debuutalbum. Ik vind vooral Purpose en Thumbs lekker klinken. 4*

1. On Purpose (3:58) --- 4,5
8. Shadows (2:52) --- 4,0
9. Space (3:06) --- 3,5
10. All We Have Is Love (3:02) --- 3,5

Deranged
Toch bijzonder te lezen dat sommigen ook hier in Nederland er al vroeg bij waren met dit wereldwondertje.

Ik had werkelijk geen idee al die jaren maar zou me inmiddels geen leven meer zonder voor kunnen stellen.