Basshunter - LOL <(^^, )> (2006)

Zweden
Dance
Label: Warner Bros.

1. Vi Sitter i Ventrilo Och Spelar DotA (3:21)
  2. Boten Anna (3:28)
  3. Strand Tylösand (3:17)
  4. Sverige (2:58)
  5. Hallå Där (2:38)
  6. Mellan Oss Två (3:57)
  7. Var Är Jag (4:00)
  8. Utan Stjärnorna (3:50)
  9. Festfolk [2006 Remix] (4:00)
  10. Vifta Med Händerna [Remix] (3:10)

met Patrik Och Lillen

11. Professional Party People (3:09)
  12. I'm Your Basscreator (5:24)
  13. Boten Anna [Instrumental] (3:20)
  14. Vi Sitter i Ventrilo Och Spelar DotA [Extended Version] (7:45)
Verstand op 0 en trommelvlies eruit knallen in de auto. Een paar leuke nummertjes, op zich wel leuk af en toe.
Wel vaag dat z'n gast nog een top40 hitje scoort met een soort van game/irc nummer als je al de negatieve reacties hoord.

3,5 voor mij, plezier aan beleeft op vakantie

de engelse versie van Boten Ana is echt niet om aan te horen

avatar van Urbanoetang
1,0
Dit klinkt natuurlijk nergens naar. Ik heb dit hele album meerdere keren beluisterd dankzij mijn stiefbroertje. Vooral als je ooit met Fruity Loops hebt gewerkt is dit een pijniging: zo'n beetje alle standaardsamples hoor je hier terug.

Geen 0,5 omdat het helaas toch erger kan.

avatar van Carolaah
1,0
Bruhaha altijd fijn om die nummers mee te blèren terwijl je geen idee hebt wat je zingt..>

Vi sitttta harrie ventaaaaaaar ich spille litaaa dotaaa (of iets in die trend)

Of

Uh sjunu booot erike annaaaaa des uhm ja nog iets.. naja zal wel iets heel anders zijn, maar dit is wat ik er altijd van maak haha..

Tja, het is wel een beetje veel van hetzelfde .. schandalig genoeg stonden veel nummers in een drum 'n bass mapje wat ik ooit eens ergens vandaan had gehaald..

Pure verschrikking.. maar wel lekker fout in de club, daar mogen ze Boten Anna van mij nog wel even door blijven draaien.. Leuke herinneringen aan over gehouden hehe

avatar van Urbanoetang
Carolaah schreef:

Klik!

avatar van Carolaah
1,0
mja ik bedoelde meer dat ik dat Finse niet mee kan bleren en altijd maar mee blèr wat ik dénk dat er gezegd word .. het ging me niet eens om de vertaling, al is dat ook wel leuk om te weten,

Die van Boten Anna heb ik wel eens op tv langs zien komen

Zweeds ^^

Kid A(cid) schreef:

Ga eens aan de Meshuggah

Lekker blond, Zweeds + magistrale teringherrie!

avatar van Darkzone
Ik Heb Een Boot (van de Gebroeders Ko geloof ik) was/is tenminste nog leuk.
Dat er inmiddels 4 albums van deze gast op deze site staan, ongelofelijk

avatar van Phoebe318
Boten Anna & DotA draai ik als ik ga hardlopen. Dan krijg ik iets meer energie haha! Verder niks bijzonders, af en toe weer lekker weg te luisteren.

avatar van Angelo
De muziek van Basshunter is natuurlijk echt vreselijk. Eén nummer als ‘Boten Anna’ is al erg genoeg maar als je er dan nog een hele CD rondom moet maken met allemaal dezelfde diepbedroevende riedeltjes dan ga je toch echt te ver. Dit kan ik gewoonweg niet muziek noemen. De inhoud is alles behalve lol. Dit gedrocht is gewoon een aanfluiting, niets meer wél minder. Ik snap niet hoe mensen dit album vier of vijf sterren kunnen geven… Maar ja, ieder z'n ding natuurlijk.

avatar van RogerV
0,5
Vreselijke kutmuziek. Een cd vol goedkope lelijke sythnjes en achterlijk gejengel.

Muziek voor dronken paupers in de skihut