Basshunter - LOL <(^^, )> (2006)

Zweden
Dance
Label: Warner Bros.

1. Vi Sitter i Ventrilo Och Spelar DotA (3:21)
  2. Boten Anna (3:28)
  3. Strand Tylösand (3:17)
  4. Sverige (2:58)
  5. Hallå Där (2:38)
  6. Mellan Oss Två (3:57)
  7. Var Är Jag (4:00)
  8. Utan Stjärnorna (3:50)
  9. Festfolk [2006 Remix] (4:00)
  10. Vifta Med Händerna [Remix] (3:10)

met Patrik Och Lillen

11. Professional Party People (3:09)
  12. I'm Your Basscreator (5:24)
  13. Boten Anna [Instrumental] (3:20)
  14. Vi Sitter i Ventrilo Och Spelar DotA [Extended Version] (7:45)
avatar van Justinx
Even een vraagje, gewoon, puur interesse.... Lijkt dit allemaal een beetje op Boten Anna? Of zitten er nog spannende plotwendingen in deze cd?

Tis vrij veel in de vorm van Boten Anna, maar bijvoorbeeld Bass Creator is weer net anders dat gaat meer richting techno dan dance

haha zo te zien ben ik de enige wie dit album tof lijkt

avatar van musicfriek
sinterklaas schreef:
Een zomerhit... ha het heeft de hele zomer geregent.

Ahum, waar zat jij dan? In Spanje? Was toch echt wel mooi weer hier

Boten Anna heb ik weleens gehoord, ach ja, wat moet ik erover zeggen? Vroeger zou ik het leuk gevonden hebben, maar het hoort op baggerplank nummer 1 te liggen idd

avatar van HaWe
Opzich valt deze cd nog best wel mee hoor. Ik hoor hier veel negatieve reacties, maar voor de zomer was Boten Anne zeker niet lelijk ofzo hoor! Als ik het liedje hoor denk ik meteen weer aan mooi weer en de zomer en daar is opzich denk ik niets mis mee. Okay het is niet muziek die blijft, zoals klassiekers als The Beatles, Guns 'N Roses of nieuwere muziek zoals Tiesto o.i.d. Maar geeft dat?

avatar van Nicolage Rico
sinterklaas schreef:

Vergeet niet dat dit de natste augustusmaand was van de afgelopen 100 jaar.

Dit was ook één van de beste juli's en septembers ooit. Je hebt pech gehad dat je precies in augustus vrij was.

Dat nieuwe nummer "... Dota" is wel van een bedroevend niveau. Vooral omdat een jaar of 5 geleden Daddy DJ een hit had op deze melodie. Ik heb een hekel aan "covers", ook al is de uitvoering nog zo goed. (Nu dus ook niet het geval).

avatar van jowietje
Nicolage Rico schreef:
ook al is de uitvoering nog zo goed.

Helaas is dat ook niet het geval.

Nicolage Rico schreef:

Haha inderdaad, zag net de clip en ging op zoek naar het album om dit even mede te delen, maar jij was me dus al voor

Electro_
Ik had het slechter verwacht, het album is heel erg jaren negentig maar klinkt toch best wel leuk voor af en toe... Sorry.

Wat een afschuwelijke cover!
Toepasselijk:

avatar van tnf
tnf
Zelfs de hoes ademt 'eind jaren negentig'. Dat lettertype, dat futuristische stijltje, toen was dat helemaal hip. Vooral bij commerciële dance-verzamelaars (ik bezit er nog altijd bergen van).

Het is net alsof Basshunter dit album een jaar of zeven op de plank heeft laten liggen...

Basshunter is gewoonweg TOP hoor! Lekker blond en Zweeds + goede dance-music. 5/5

avatar van jeroenman
0,5
kevinanne schreef:

Als je lekker, blond en Zweeds bent ben je inderdaad TOP.

Heerlijk toch die knappe gast!

avatar van jowietje
Er is ook een rode versie

Oohh eindelijk!!! Dankjewel dat je me uit mijn lijden hebt verlost! ik kon maar niet bedenken waar ik dat melodietje van kende.

Best geinig, word er altijd blij van. Lekkere commerciele dansnummers met een ikea-sausje. Prententieloze, zinloze,leuke stampmuziek, want niet alles hoeft depressief te klinken he?

avatar van tnf
tnf
Er is ook nog een tussenweg.

(Ik kan het leuk vinden van Basshunter trouwens niet echt rijmen met je top 10, maar iedereen heeft zo zijn guilty pleasures, hè. )

Kid A(cid)
De vercommercialisering van de electronica en gamerssubcultuur tesamen.

avatar van Wib0__
Vindt het ''teveel'' eentonig dit album..
De nummers lijken erg veel opmekaar..

Mojo Pin
LUL.

dimwit
Zijn stem is bijna net zo erg als die van frans bauer..

Damn-R
zeg wat je wil maar hij is orgineel. op zijn manier:P

avatar van levenvergeten
jeroenman schreef:

Als je lekker, blond en Zweeds bent ben je inderdaad TOP.

Frida Hyvönen
The Knife
Shout Out Louds

1,0
Toen ik dit voor de eerste keer hoorde, klonk het allemaal wel leuk en aardig. Na vaker geluisterd te hebben, bleek het toch wel erg eentonig te zijn. Boten Anna en DotA heb ik helaas grijsgedraaid, maar eigenlijk is het hele album een nietszeggende eenheidsworst.

*2.5 omdat ik Boten Anna en DotA serieus leuk gevonden heb...

avatar van kaztor
Damn-R schreef:
zeg wat je wil maar hij is orgineel. op zijn manier:P

'Op zijn manier'....

Nou, dan vind ik dat wel heel erg on-origineel origineel!

En wat is dat nou weer met die titel??

Kid A(cid)
Tja, er is helemaal geen lol te beleven aan dit album. Je kunt wel keihard lachen om die zielige, nietszeggende deuntjes. Bah. Rotzooi.

*Loopt naar zijn cd speler en zet New Order weer op*

avatar van Weirdo Wizzy
Wat heb ik me hieraan geërgerd zeg. Niet normaal meer!

1,0
Stem verlaagt naar 1.0*. Dit kun je amper muziek noemen.

kevinanne schreef:

Ga eens aan de Meshuggah