Eisbrecher - Antikörper (2006)

Duitsland

5. Entlassen (4:28)
  6. Ohne Dich (4:37)
  7. Phosphör (3:54)
  8. Kein Mitleid (5:31)
  9. Kinder der Nacht (4:18)
  10. Vergissmeinnicht (3:54)
  11. Freisturz (4:58)
  12. Wie Tief? (4:24)
  13. Das Ende (1:48)
  14. Eiskalt Erwischt (3:48)
Leider en Vergissmeinnicht klinken zeer goed!

Als ik weer in Duitsland ben zal ik het album eens aanschaffen, en tot dan ga ik duimen dat ze snel naar Nederland komen.

Wederom jammer dat die emo, britpop en zogenaamde alternatieve rockbandjes zoveel aandacht krijgen, maar dat de Engels en Duitse industrialscène vergeten dreigt te worden in Europa. (Op Duitsland na dan)

avatar van mstb
vergissmeinnicht heb ik hier op een verzamelcd staan. Vind ik wel een goed liedje. Is heel de cd zoals dat liedje?

avatar van dynamo d
Combinatie van Rammstein en Nine Inch Nails. Goede Duitse Industrial-metal. En zeker lijkt het nogal op Rammstein, maar dat mag de pret/kwaliteit niet drukken want het is gewoon een erg goed album. Leider en Vergissmeinnicht zijn inderdaad goede nummers. Entlassen, Ohne Doch en Wie Tief? zijn ook ijzersterke nummers.

avatar van james_cameron
Iets meer techno dan Rammstein en helaas ook minder goed. Redelijke songs met hier en daar een uitschieter en een sterke produktie, maar het album is iets te simpel en te vlak om echt te blijven boeien.

avatar van GT-Rick
Minder goed als het eerste album, maar zeker nog niet slecht. Net als hun debuut-cd 'Eisbrecher' een ijzersterk en melodieus intronummer met daarna de geweldige opener Adrenalin. Electronisch, hard en strak; dat is deze cd.
3,5***

avatar van winterstorm
In tegenstelling tot de voorganger lijkt deze iets meer 'mainstream', iets meer Rammstein. Er zitten iets minder weerhaakjes aan dan aan het debuut dat toch wat beter blijft hangen. Maar zeker een aanrader voor wie de muziek van Rammstein wel lekker vindt.