Skillet - Comatose (2006)

Label: Atlantic

1. Rebirthing (3:53)
  2. The Last Night (3:32)
  3. Yours to Hold (3:42)
  4. Better Than Drugs (3:57)
  5. Comatose (3:50)
  6. The Older I Get (3:38)
  7. Those Nights (3:46)
  8. Falling Inside the Black (3:30)
  9. Say Goodbye (4:16)
  10. Whispers in the Dark (3:24)
  11. Looking for Angels (4:31)
avatar van chansadres
Geniale Rock. Ze worden vaak aangeduid als ChristenRock maar dat is teveel eer. Je kan het in het rijtje zetten van P.O.D. qua aanhang.
Voor de rest is het vooral bombastische rock. Een echte wall of sound, dat vaak neigt naar Gothic maar toch in het straatje blijft van rock/hard rock.

Erg lekker en één van mijn favorieten cd's van het moment. Vooral The Last Night is heerlijk!

4,5 *

avatar van james_cameron
Lekker bombastische rockplaat met goed in het gehoor liggende songs. Prima produktie en een heerlijk vette gitaarmuur. De ballad-achtige nummers vallen in negatieve zin op, maar verder is het een eersteklas album.

Dit album is echt the bomb. Rebirthing en whispers in the dark vind ik helemaal te gek. Nice christian rock. Een 5

avatar van Phoebe318
Leuke muziek!
Zitten echt toppertjes tussen, heerlijke rock!

*4.0

chrismusic
Dit album is in iedergeval een heel stuk beter dan collide.

avatar van james_cameron
Iets te hoog gemiddelde, zo goed is het album nu ook weer niet, maar er staat een reeks heerlijke songs op. De beste songs zijn Rebirthing, Comatose, Falling Inside The Black en Whispers In The Dark. De ballads doen nog steeds een beetje afbreuk aan de kwaliteit, maar echt slecht zijn ze gelukkkig niet. De band brengt hier een smakelijk mengsel van bombastische rock en nu metal. Ik ben benieuwd of er nog een nieuw album gaat komen.

avatar van <JJ>
Geweldig staaltje Christelijke Rock! Schitterend dat het ook weet door te dringen tot buiten-kerkelijke! Groot fan van Skillet!
Mooiste tracks zijn The Last Night, Rebirthing en WITD! Those Nights maakt me altijd weer vrolijk! Enige, maar dan ook echt ENIGE minpuntje is Looking for Angels, John L. Cooper kan niet echt rappen...

Ook al ken ik maar twee nummers van dit album, ik vind skillet echt te gek!

avatar van tbouwh
Na wisselende kwaliteit op voorgaande albums, gaat Skillet op dit album los, en hoe. Wat volgt is een goed rockalbum waarin een afwisseling is gevonden in sterke rock en rustigere nummers. Gelukkig heeft de rock in de overhand, en hiermee is Comatose het beste album van Skillet.
Een zwak nummer kent het eigenlijk niet. Zanger Cooper is briljant op dit album.
Favorieten zijn Rebirthing, Say Goodbye, Whispers in the Dark, Looking for Angels en Comatose. Dik 4*

avatar van Mr. Rock
Vlak plaatje hoor. Enkel Rebirthing, Comatose en Whispers in the Dark steken boven de middelmaat uit. De rest heeft een ernstig energiegebrek, is overwegend gezapig en weet nauwelijks te beklijven.