Coreline - Please Keep Moving Forward (2006)

Electronic
Label: Infektedsound

1. Chown (4:59)
  2. Overdrive (4:25)
  3. Organized Sound (4:34)
  4. Jump (3:39)
  5. Point of Transience (3) (3:13)
  6. Rollright (Far) (3:30)
  7. Morrigans Brake (3:30)
  8. Forward Sequence (3:39)
  9. Lost So Much (3:43)
  10. Organised Sound (Dyspraxia) (3:17)
  11. Dance Electric (Eva | 3) (5:06)
avatar van orbit
Voor de liefhebbers van het wat steviger gebeuk in de progressieve electronische hoek is dit een aanrader. Ik had er in het begin wat moeite mee, want ik hou volstrekt niet van alles wat op house/trance ed. lijkt. Sommige nummers hierop blijven soms wat steken in dat patroon. Maar na betere beluistering zitten er toch ook wel interessante dingen doorheen geweven. Een meesterwerk zal ik het waarschijnlijk nooit vinden, maar goed genoeg voor een 3.5*

Staat genoteerd.

Is er iets waar je het op vindt lijken/aan doet denken?

avatar van orbit
Panacea, Mono No Aware, Imminent Starvation.. in die hoek moet je een beetje denken, maar ook wel wat trance-invloeden af en toe.

Zegt me alles niets eigenlijk. Alleen Imminent Starvation doet een belletje rinkelen.

avatar van orbit
Sommig spul van Aphex of Somatic Responses heeft er ook wel wat van weg..

avatar van Goodfella
Inderdaad een soort brokenbeat-industrial, maar het is allemaal al eens beter gedaan. Aardige, zij het wat platte release.