Agresión - Sur (1999)

Label: 4tune

1. A.I.D.S. (2:51)
  2. Too Many Years (3:39)
  3. That Day (4:26)
  4. It's Not My Town (3:35)
  5. Hypocracy (2:51)
  6. Pump Up the Jam (3:15)
  7. Manipulation (2:34)
  8. Falling (4:23)
  9. Care (3:15)
  10. Terror (2:59)
  11. The Words You Took Away (3:05)
  12. Violencia (3:41)
avatar van HammerHead
Lekkere agressieve plaat, eindelijk goede Nederlandse Nu-Metal. De opvolger is helaas dan weer een stuk minder.

avatar van Sammy
Wat ik je brom. En Pump Up the Jam is echt een vette cover! 4* idem dito ook insgelijks.

avatar van Dr-Gonzo
HammerHead schreef:

Nu-Metal heeft bij mij altijd een beetje een negatieve klank (ik denk doordat ik het automatisch aan Linkin Park ed. koppel), ik wil Agresion dan ook liever geen Nu-Metal noemen. Wat dan wel? geen idee.. suggesties?

Lekkere agressieve plaat, dat ben ik volledig met je eens Toch zou ik je willen aanraden om ook Cultura 3 nog eens goed te beluisteren, die nummers zitten wel degelijk goed in elkaar en doen mijns inziens niet onder voor de nummers op deze plaat..

avatar van bennerd
Dr-Gonzo, noem het Nu-Metal-maar-niet-echt-want-het-is-niet-zo-wannabe-