The Planet Smashers - Mighty (2003)

1 stem

Ska / Punk
Label: Stomp

1. Mighty (3:19)
  2. Explosive (2:45)
  3. Missionary's Downfall (2:28)
  4. J'aime Ta Femme (I Like Your Girl) (2:46)
  5. Retribution (3:07)
  6. Direction (4:02)
  7. Keep on Coming (3:04)
  8. Recollect (2:50)
  9. Can't Stop (3:25)
  10. Opportunity (2:02)
  11. Psycho Neighbor (3:27)
  12. The Big O (3:17)
  13. Interlude (0:04)
  14. Girl in the Front Row (3:12)
  15. Objective (2:19)
  16. King of Tuesday Night (2:30)
  17. Until the End (3:40)
  18. Never Going to Drink Again (2:11)
avatar van freddze
Berichten verplaatst naar The Planet Smashers

avatar van ravenstein
Heerlijke Ska/Pop/Punk van deze zeer sympathieke band uit Montreal.
Wat de heren ons brengen past perfect bij het zonnige weer van de laatste dagen en is de gedroomde muziek voor op een tuinfeestje. Ik heb ze bezig gezien op Groezrock enkele dagen geleden en hoewel de opkomst in 't begin mager was hebben ze er een feestje van gemaakt.
De nummers op Mighty zijn zeker niet allemaal snelle scheurdertjes, neen, er wordt zeer geregeld gas terug genomen, waardoor de plaat niet gaat vervelen, ondanks het feit dat er maar liefst 18 nummers op de CD staan. En het geeft de CD ook een redelijk groot "chill" gehalte.
De productie is dik in orde, het is zo catchy als de pest en de nummers steken goed in elkaar, dan komt men automatisch uit op een goed cijfer.