Stabbing Westward - Darkest Days (1998)

Label: Columbia

1. Darkest Days (3:51)
  2. Everything I Touch (3:23)
  3. How Can I Hold On (4:28)
  4. Drugstore (4:57)
  5. You Complete Me (4:05)
  6. Save Yourself (4:13)
  7. Haunting Me (3:35)
  8. Torn Apart (3:24)
  9. Sometimes It Hurts (3:39)
  10. Drowning (3:27)
  11. Desperate Now (5:24)
  12. Goodbye (1:56)
  13. When I'm Dead (3:04)
  14. The Thing I Hate (3:36)
  15. On Your Way Down (4:39)
  16. Waking Up Beside You (6:33)
avatar van Seamus
Deze album zit me diep. 5/5

avatar van Zeitgeist
1 van mijn favoriete albums. Niet helemaal perfect maar wat is dat wel. 4.5*

avatar van frolunda
Opnieuw een sterk album van Stabbing westward al mist deze een kraker zoals What do i have to do?.De sound heeft wel wat weg van Nine inch nails al vind ik deze band wat warmer klinken.Pluspunten zijn verder de sterke zang en het inventieve gebruik van de diverse elektronica.Had destijds wel wat meer aandacht en succes verdiend.

avatar van james_cameron
Derde en beste album van de band. Men raakt precies de juiste snaar qua sfeer en geluid en het songmateriaal is grotendeels zeer pakkend en meeslepend. Na het fraaie Sometimes It Hurts zakt het album wat in, maar dit wordt naar het einde toe weer goedgemaakt. Met 16 tracks een hele zit, maar wel één die de luisteraar rijkelijk beloont met een grote reeks fraaie stemmige rocksongs, ondersteund door subtiele electronica. En wat is en blijft die Christopher Hall toch een fijne zanger.

avatar van Castle
Deze van de heren ken ik (nog) niet, gauw eens kennismaken als ik het zo lees.
Ungod en Wither Blister Burn + Peel zijn prachtig