Faithless - To All New Arrivals (2006)

Electronic / Dance
Label: Cheeky

1. Bombs (4:58)

met Harry Collier

2. Spiders, Crocodiles & Kryptonite (5:40)

met Robert Smith

3. Music Matters (4:36)

met Cass Fox

4. Nate's Tune (2:14)
  5. I Hope (5:27)
  6. Last This Day (5:09)

met Dido

7. To All New Arrivals (5:02)

met Harry Collier

8. Hope & Glory (5:00)

met One EskimO

9. A Kind of Peace (4:14)

met Cat Power

10. The Man in You (5:06)
  11. Emergency (7:43)
  12. A Kind of Peace [Sister Bliss & Rollo Slow Radio Edit] * (3:12)
  13. A Kind of Peace [Sister Bliss & Rollo Full Club Vocal] * (7:56)
  14. Music Matters [Axwell Remix] * (8:31)
  15. Bombs [Benny Benassi Mix] * (7:41)
  16. Bombs [X Press 2's TNT Vocal Mix] * (7:08)
avatar van -Brent-
Bombs klinkt best lekker, wel anders dan ik gewend ben van faithless.

Over de 30 seconden samples die ze uit hebben gebracht van de nummers kan ik gewoon nog niet oordelen. Ben benieuwd naar het album

Trouwens mooie hoes

avatar van Zwammer
Ik vind Bombs niet echt bijzonder klinken. Maargoed er staat vast wel een vette track op het album, Faithless kennende

Een nieuwe Faithless? Ik dacht dat ze zo half gestopt waren...

avatar van Hans Brouwer
Anna.R schreef:
Een nieuwe Faithless? Ik dacht dat ze zo half gestopt waren...
Vol verwachting klopt mijn hart.. !!

avatar van -Brent-
Ze zijn bij Faithless zo vriendelijk geweest om het album tijdelijk gratis op myspace te zetten je kan geen nummers skippen en ook niet doorspoelen dus je bent verplicht om vanaf het begin tot je het kruisje klikt te luisteren. (+ myspace troep natuurlijk )

Totdat het album officieel uit is:
LINK

avatar van MJ_DA_MAN
Ah wel goed van Faithless. Ik ga meteen luisteren .

Hans Brouwer schreef:
Vol verwachting klopt mijn hart.. !!

Ja hier ook

avatar van MJ_DA_MAN
MJ_DA_MAN schreef:
Ah wel goed van Faithless. Ik ga meteen luisteren .

Hmm nee toch eigenlijk niet want het is eigenlijk best irritant dat je niet kan skippen. Moet daar echt een datum voor uitprikken. Of ik wacht gewoon tot het album uitkomt .

avatar van -Brent-
Of je luistert hem anders

Hmmm ik moet het album nog flink vaak luisteren zelfs voordat ik een eerste oordeel kan geven

avatar van KampF
En ja hoor, hij is op het WWW te verkrijgen.. Als groot fan van het oude faithless werk zal ik nog even wachten..

Had hier nog niks over gehoord. Ga nu even op myspace luisteren..

Edit: ik ben nu bij nummer 9 en ik heb tot nu toe nog niet een echt gaaf nummer gehoord zoals de hits van ze. Ik vind het sowieso ook allemaal wel anders klinken dan ik gewend ben en ik ben er eigenlijk (nog) niet helemaal weg van. Maar ik heb wel het gevoel dat het nog iets gaat/kan worden.

Opener Bombs bevalt mij eigenlijk best wel en Spiders, Crocodiles & Kryptonite valt gelijk op doordat het is opgebouwd rondom The Cure's Lullaby.
Maar daarna hebben we weer hetzelfde Faithless-euvel als altijd: het kabbelt te veel door. Inderdaad heeft ook dit album net als voorganger No Roots geen echte hit-klapper meer, wat ik op zich niet eens zo heel erg vind (want die cd's vond ik dan juist weer sterk door die hits en tegenvallen door de nummers die er tegenover stonden en de laatse 2 albums vind ik juist wat meer 1 geheel).
Kom ik gewoon weer uit op een zelfde score als altijd voor Faithless

vondeich
Yeah, dit wist ik dus nog niet!! Erg tof dat ze met een nieuw album komen.. ben zeer benieuwd!!

avatar van KampF
3,0* for start.

Ik neem even de tijd. Wel veel/mooie variatie in zang.

Johan V
En natuurlijk weer een nummertje met Dido (Last This Day)...

avatar van Hans Brouwer
Johan V schreef:
En natuurlijk weer een nummertje met Dido (Last This Day)...
Dat feit alleen al is een reden om het album te kopen .

avatar van Bert Wasbeer
Kan nog niet stemmen want ik heb het pas net op staan maar de stem van maxi jazz stemt me toch nog steeds vrolijk. Een band die live het best tot zijn recht komt, al is het een truukje (helaas heb ik ze al vijf keer gezien en dan is dat beste er wel weer af)
NB: dat nummer met tiesto was echt megazuur

avatar van Bert Wasbeer
Een uurtje verder: plaat is bijna af en ik heb hem nauwelijks gehoord. Drentelde een beetje op en af, een nummer over onrecht in de wereld blablabla. viel me vooralsnog erg tegen

avatar van -Brent-
Ik vind alle nummers eigenlijk wel aardig behalve last this day dat gewoon op een album van dido zelf had moeten staan. De meeste nummers zijn leuk als achtergrondmuziek, het minste Faithless album tot nu toe vind ik. Hmmm 3,5 sterren is het net nog waard

avatar van Discoverme
Super, het fijn gejatte "Spiders, Crocodiles & Kryptonite" van The Cure (Lullaby) en de rest is erg on-faithless...erg lounge-achtig. Lounge-achtig goed!

Faithless kennende worden de single-versies allemaal anders...weet niet of het nog beter kan...laat maar een keer zo

'The man in you' heerlijk, compleet met funky ge-'hmm' (is dit te begrijpen voor de buitenstaander?

Ik merk dat ik er steeds vaker naar luister. Qua sfeer vind ik hem lijken op Outrospective en dat vond ik ook een heerlijk album. Was dat ook Dido die daar song?

Ik luister 'm nu nog een keer en ik moet zeggen dat ik het steeds fijner vind om naar te luisteren allemaal.
Heerlijke muziek eigenlijk, op 't moment vooral ook voor tijdens het leren als achtergrondmuziek.

Eerst vond ik dat lounge-achtige niet echt wat, maar ik vind dat nu juist wel lekker. Ik denk dat ik dit album na nog een paar keer luisteren zeer ga waarderen, wat ik meteen eigenlijk al wel dacht.
Volgens mij gaat dit album sowieso nog wel behoorlijk wat stijgen qua rating.

Doet me in eerste instantie trouwens ook even denken aan Outrospective, ja. Alleen bij Outrospective heb ik toch nog steeds het gevoel dat het niet helemaal loopt als geheel en dat ik na een tijdje afhaak of iig ga skippen als ik het hele album luister. Komt waarschijnlijk door de paar hits die erop staan in tegenstelling tot de soms wat saaiere nummers (net zoals op de andere albums). Op dit album is het allemaal wat meer van hetzelfde maar dan in de positieve zin. Ofzoiets.

Heb 'm geluisterd op myspace, en Oh wat is dit een lekkere cd!

Bobbast.
Na eerste keer luisteren vond ik het echt zwaar tegenvallen, maar na 3 keer luisteren sprong mijn mening plots om.
Heerlijk album! Misschien wel beste faithless album als je het mij vraagt! Afgelopen dagen gemiddeld bijna 2 keer per dag gedraaid en gaat voorlopig nog niet vervelen.
Welverdiende 5*!

Ha! Ik WIST dat het niet als slechtste album zou eindigen.

Ik vind het trouwens een vergelijkbaar album met No Roots, die ik op het moment ook echt zéér waardeer.

avatar van cddrive
Geweldig mooie cd!! Vaker luisteren..wordt ie steeds beter.

vondeich
Bobbast. schreef:
Welverdiende 5*!

Ik kan al die stemmen die jij hebt uitgebracht niet geheel serieus nemen

avatar van cddrive
vondeich schreef:

Ik kan al die stemmen die jij hebt uitgebracht niet geheel serieus nemen

Het is beter wanneer iedereen het houdt bij wat hij of zij zelf vindt van de cd en de mening van een ander daarin respecteert.

Ik blijf me toch altijd maar weer verbazen over hun tomeloze energie, die ze, in mijn geval, in het geheel zo goed over kunnen brengen. Alweer een album die op mijn 'wanting most'-lijstje staat! Ik kan zelf geen genoeg van ze krijgen , en eigenlijk geld voor my; het enige waar mij hart vol verwachting voor klopt... is dit; waar blijft de dag dat er weer een concert van hen te zien en te horen is?!
Mateloos goed, die gigs van ze!

cddrive schreef:

In dit geval heeft cddrive nochtans gelijk .. Dit geheel terzijde:)