Heart - Alive in Seattle (2003)

Label: Epic

1. Crazy on You (5:03)
  2. Sister Wild Rose (3:28)
  3. The Witch (2:59)
  4. Straight On (5:21)
  5. These Dreams (5:38)
  6. Mistral Wind (7:39)
  7. Alone (4:58)
  8. Dog & Butterfly (6:16)
  9. Mona Lisas & Mad Hatters (5:50)
  10. The Battle of Evermore (5:49)
  11. Heaven (5:51)
  12. Magic Man (6:00)
  13. Two Faces of Eve (4:16)
  14. Love Alive (5:52)
  15. Break the Rock (3:54)
  16. Barracuda (6:10)
  17. Wild Child (4:37)
  18. Black Dog (6:12)
  19. Dreamboat Annie [Reprise] (3:27)
avatar van musicfreak1960
volgens mij alleen op dvd, de band is nog steeds goed, maar helaas ook Ann Wilson wordt ouder en dus ook haar stem, ze haalt de hoge tonen niet echt meer en zingt dus af en toe wat lager

en ze is weer wat afgevallen, leuke versies van de zeppelin nummers

avatar van bikkel2
De gezusters Wilson mogen zich tegenwoordig nog verheugen op een grote belangstelling , getuige deze liveregistratie in thuishaven Seattle.
Heart is nog altijd een prima rockband met veel flair en zoals hier vertoond met veel afwisseling .
Blikvangers Anne en Nancy pakken prettig uit met mooie acoustische stukken en pittige rock , waar ook de nieuwere stukken gehoord mogen worden (oa . Sister Wild Rose )
Anne heeft niet meer de engelenstem van vroegere dagen , zingt wat rauwer , maar is nog indrukwekkend en eigen genoeg om te blijven boeien.
Lekker hoor , om toppers als Magic Man , Crazy On You , Barracuda , Mistral Wind , Dreamboat Annie en Dog And Butterfly voorbij te horen komen . Alone en These Dreams , krijgen hier een puurdere en sympatiekere uitvoering mee , al is Alone een beetje knijpen geworden voor Anne.
Ook zijn er weer verschijndende Led Zeppelin uitvoeringen en ook hier slaat de groep zich voorbeeldig doorheen .
Prima registratie .

avatar van vielip
Prima live registratie van Heart! Ik vind het nog wel meevallen met de stem van Ann. Krijg nog altijd kippevel als ik haar Alone hoor zingen. Of het nu het origineel is of deze, wat meer gestripte versie.
Mooi dat ze hier ook wat ouder werk vertolken maar ook nieuw werk niet vergeten.
Zag Heart in, ik meen 2004, live op Arrow en toen was ik zéér onder de indruk!