Santana - Santana IV Live at the House of Blues Las Vegas (2016)

Label: Eagle

met Ronald Isley

17. Freedom in Your Mind

met Ronald Isley

18. Toussaint L’Overture
De Santana III line-up met Carlos Santana, Neal Schon, Gregg Rollie en Michael Shrieve. Aangevuld met Michael Carabello en Karl Perazzo op percussie, Benny Rietveldt op bass en David Mathews als extra toetsenist. Ronald Isley zingt ook nog op twee nummers. Verwacht het betere werk van Santana I, ABraxas, III en IV live gespeeld in Las Vegas 2016. Heerlijk op elkaar ingespeelde band die lijkt nooit in deze bezetting weg te zijn geweest. Ik was al erg te spreken over het laatste IV album, dit is nog een tandje beter. Wat een genot om deze muzikanten bezig te horen met deze tijdloze muziek ! 4.5 ster !

avatar van E-Clect-Eddy
Waar is deze te luisteren? Want ik zie hem nog niet op Deezer en ook op iTunes USA zie ik hem niet staan? Terwijl die officieel al uit zou moeten zijn, aldus hun eigen website

Ik heb de Eagle 2-DVD gekocht (EAGDV070) daar zat de dubbel CD ook bij ... dus 2-DVD en 2-CD package .. schijnt dat ie ook op bluray is maar die heb ik nog niet gevonden ..

avatar van E-Clect-Eddy
Okay, dus dit is niet los te koop maar zit bij een DVD-set, dat is jammer of komt er ook een los dubbelcd release?

Geen idee .. vraag even bij je plaatselijke platenboer

avatar van Hans Brouwer
vdhoutd schreef:
.. vraag even bij je plaatselijke platenboer
Die heeft een paar jaar geleden zijn winkel opgedoekt .

vdhoutd schreef:
Geen idee .. vraag even bij je plaatselijke platenboer

Vraagje maar neergelegd bij Santana op FB maar of het daar opgepakt wordt, met 6,5 miljoen volgers?

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
E-Clect-Eddy schreef:

Op discogs staan twee uitgaves: Santana - Santana IV Live At The House Of Blues Las Vegas at Discogs

avatar van E-Clect-Eddy

Kueze uit LPs of CDs bij je NTSC DVD... niet los van DVD dus.

Moet je dus wel een speler hebben die ook dat format afspeelt naast het PAL van Europa.

Sounds Venlo; ook webwinkel !

avatar van Broem
Lekker hoor dit live album van Santana. Oud en nieuw door elkaar maar vloeiend. Dit is Santana zoals Santana hoort te zijn.

avatar van jailhouserocker1
Zit de BR te kijken, heerlijk hoor, wat een topband en wat swingt het geweldig. halfje erbij.