Clipse - Hell Hath No Fury (2006)

Label: Star Trak

1. We Got It 4 Cheap (3:41)

met Spanish Lee

2. Mama, I'm So Sorry (3:57)
  3. Mr. Me Too (3:41)

met Pharrell

4. What It Do (Wamp Wamp) (4:00)

met Slim Thug

5. Ride Around Shining (3:56)
  6. Dirty Money (3:46)
  7. New World (4:12)

met Pharrell

8. Keys Open Doors (3:19)
  9. Ain't Cha (4:41)

met The Re-Up Gang

10. Trill (4:43)
  11. Chinese New Year (3:54)

met Rosco P. Coldchain

12. Nightmares (4:50)

met Bilal

JyG
Eindelijk komt deze eraan, ondanks een aantal al gelekte tracks zal dit een toppertje worden....

Hieronder nog even wat randinfo.

De 28e van november is de release datum.

1e single zal Mr Me Too zijn.

avatar van thomzi50
Dit album wordt al zo lang uitgesteld, intussen heb ik er - weet niet precies waarom - weinig vertrowuen meer in. Is het overigens zeker dat het label Star Trak is?

Ik heb hem toegevoegd onder Star Trak, maar ik denk dat het toch Jive moet zijn. Ik zal het verbeteren als ik het zeker weet.

avatar van luc011190
Nou, Neptunes, maar ik er eens wat van! Alles valt of staat met de producties, want ik vind die Clipse maar een matige MC.

avatar van Cath
Xxl-magazine heeft hem de XXL gegeven, oftewel 5 sterren.. Ben toch wel benieuwd geworden, want ze geven bijna nooit 5 sterren.

Cath schreef:

Dat maakt idd nieuwschierig

avatar van psychonaatje
Zijn alle producties van The Neptunes? I Got It 4 Cheap en (een deel van?) Chinese New Year heb ik wel eens gehoord, besef ik me nu. Best aardig, maar zeker geen Grindin's.

|Joël|
JyG schreef:

1e single zal Mr Me Too zijn.

Die is er al best lang (volgens mij al iets van 5 maanden inmiddels).

Clipse feat. Pharrell - Mr. Me Too

avatar van Cath
psychonaatje schreef:
Zijn alle producties van The Neptunes?

Yup. In de nieuwe VIBE wordt dit album ook de hemel ingeprezen, er wordt gezegd dat het een beetje lijkt op Life after Death en In my Lifetime vol. 1. Nu ben ik dus echt nieuwsgierig, ik vind alleen die Mr. Me Too niet zo geweldig.. Misschien moet ik even aan die sound wennen ofzo.

GGMM
Hij is al gelekt, zal hem is beluisteren..

A*V
Ik krijg de juiste nummers niet gedownload. Dat wordt dan maar geduldig afwachten

|Joël| schreef:

Die is er al best lang (volgens mij al iets van 5 maanden inmiddels).

Clipse feat. Pharrell - Mr. Me Too

Al meerdere tracks zijn al een aantal maanden op internet te vinden. Het platenlabel geeft alleen aan dat dit de 1e single is; daarom vermelde ik het.

JyG
Jammer dat er maar 12 nummers op staan.. maar voor de rest een topper!

0,5
Ik heb het album gelusiterd en ik moet zeggen dat dik kk gaar is dit is egt slecht die beats zijn te lelijk gemaakt ik vond Lord Willin' uit 2002 veel beter dan deze shit

A*V
Best goed album. Mr Me Too heel mooi gangsta nummer. Ik vind de Neptunes hier anders op klinken dan dat ik van ze gewend ben. Maar dat is niet in negatieve zin. Err staan wel nummers op die een beetje standaard neptunes nummers zin maar vind ik ook juist wel mooi. Vooral Nightmares, Chinese New Year en New World zijn mooie en originele nummers. 4* maar Lord Willin' was beter.

A*V
en als je 0.5 * voor dit album geeft dan raad ik je aan het album nog eend te luisteren want dat is dit album zeker niet waard

avatar van J.M.
A*V schreef:

dit is gwoon weer slecht geproduced van neptunes,
zker heel slecht album, A*V geilt op neptunes, en vind
alles van die gasten mooi, dus geen realistisch oordeel
het is gewoon een slecht album.

0.5*

avatar van thomzi50
Rappen ze nou op het album al dat ze XXL hebben gekregen, terwijl het album uiteraard is gemaakt voordat de recensies kwamen. Ik weet het niet zeker, hoorde het van iemand.

A*V
Niet letten op wat J.M. zegt. Ik geef niet alleen 4* omdat het van de Neptunes is.

0,5
Goed zo J.M.

avatar van luc011190
Nou de 5 sterren van XXL gaat hij in ieder geval niet halen. Ik heb deze geluisterd in de hoop weer wat moois van The Neptunes te horen, maar het valt erg tegen. Komt grotendeels niet boven de gemiddelde Dirrrrrrrrrty South uit.

5 Sterren is idd erg overdreven, maarruh, kvond het echt een aardig album. Flow in Got it for cheap vond ik echt lekker, zelfde voor de text. Maargoed,kvind Clipse altijd wel lekkere rhymes hebben, daarnaast lekkere Neptunes-productions.

Geen 5*,wel 3,5*

Relax
Iritante rapper met vette wooferbeats.. neh dat gaat niet samen.
0,5 voor rappers en 1,5 voor de beats.
2.0!!! net zo hoog als die van Lupe Fiasco.

avatar van thomzi50
Het klinkt wel qua sound gelijk aan Lord Willin, maar kwalitatief lijkt het iets minder. Dit is slechts een eerste impressie, stem volgt later.

avatar van Jordy
Ik sta toch wel een beetje te kijken van al die erg positieve reviews (XXL is niet de enige). Het is m.i. toch een beetje standaard drugsdealer-gelul over bovengemiddelde beats.

avatar van T.O.
Jordy schreef:
Ik sta toch wel een beetje te kijken van al die erg positieve reviews

Ik ook. Met het verschil dat ik er nog niks van gehoord heb

avatar van Jordy
Trill is overigens wel geniaal

9,1 op pitchforkmedia :O

Hoewel ik die recensenten daar af en toe onnavolgbaar vind, ga ik hem toch nog maareens luisteren.

avatar van BoordAppel
Vooral wat betreft hiphop. Het eindlijstje van vorig jaar sloeg nergens op.

avatar van psychonaatje
luc011190 schreef:
9,1 op pitchforkmedia :O

Het gemiddelde op Metacritic is zelfs een 9,1, waarmee dit op nummer 3 staat bij de beste albums van 2006!