Pokémon 2.B.A. Master (1999)

Japan
Label: Koch

1. Siegler/Loeffler - Pokémon Theme (3:18)
  2. Velázquez/Loeffler - 2.B.A. Master (4:04)
  3. Jason/Loeffler - Viridian City (3:29)
  4. Siegler/Loeffler/Grossfeld - What Kind of Pokemon Are You? (3:41)
  5. Whalen - My Best Friends (3:30)
  6. Cummings/Loeffler - Everything Changes (4:41)
  7. Siegler/Loeffler/Grossfeld - The Time Has Come (Pikachu's Goodbye) (3:06)
  8. Siegler/Loeffler - Pokémon [Dance Mix] (3:54)
  9. Cortelezzi/Mayo/Loeffler - Double Trouble (Team Rocket) (3:53)
  10. Cummings/Loeffler - Together Forever (3:55)
  11. Cummings/Loeffler - Misty's Song (4:43)
  12. James "D-Train" Williams - PokéRAP (3:03)
  13. Siegler/Loeffler/Grossfeld - You Can Do It (If You Really Try) (3:10)
bro
dit haalt m'n jeugdherinneringen op

whaha pokémon cd
die heb k nog wel
ik was er vroeger gek op

avatar van bennerd
Haha, ik voel me opnieuw een klein kind.

avatar van nuf
nuf
yeah man, deze luisterde ik als uppie van 10/11 8-)

avatar van The Scientist
hoopje berichten verwijderd

music_kaza
Wat een grappige muziek xD. Er zit zelfs tussen de pokemon muziek 1 goed instumental verse bij. Maar nniet hier...
Het beste liedje is er ook niet. "Jenny, Jenny, Joy, Joy" moest ik altijd van lachen .

avatar van Phoebe318
Jeugdsentiment!
Die nummers blijven leuk!

|Joël|
De PokéRAP vond ik vroeger geweldig; catch 'em, catch 'em, catch 'em all, gotta catch 'em all, Pokeeman!!!

guess who
de enige pokemon cd die ik ooit leuk vond
(kindertijd meegerekend)

avatar van Arrie
|Joël| schreef:

avatar van MAS
MAS
Haha vet! Dit had ik vroeger nog op cassettebandje. Ik heb de songteksten van de poke rap net zo lang meegerapt tot ik hem uit mijn hoofd kon. .

ClassicRocker
Ben zeer benieuwd naar dit album. Het fenomeen Pokemon is tot nog toe grotendeels langs me heen gegaan. Deze plaat lijkt me de beste instapper. Zal ik de PokèRAP ooit ook uit m'n hoofd kennen? Ik ben benieuwd. Binnenkort volgt hier een uitgebreide review van mijn hand.

avatar van Eveningguard
De Pokemon dance mix! Dat is echt een klassieker! De rest van de tracks moet ik maar beoordelen op jeugdsentiment.

avatar van Stapler

Morgen Pokémon-dag!

avatar van Harderwiek
MJ_DA_MAN schreef:
Ik ook, allemaal .

Ja je had inderdaad verschillende hè? Volgens mij waren het er vier ofzo. Pff, nostalgie op het hoogste niveau!

avatar van Slowgaze
En om Pokémondag te vieren is deze op een mooie derde plek in de rotatielijst terecht gekomen. Maar die verdomde eerste plek ook, daar staat een of andere artiest met een naam die eerder een variant op MissingNo. of ゥ .4 doet verwachten.

avatar van He$$el_01
Als iedereen hem in zijn top 10 zet krijgen we hem misschien ook nog in de top 250.

@ Slowgaze: Dat betekent dat er vals is gespeeld.

avatar van jellecomicgek72
PokéRAP Oh goeie tijden waren dat, kon het helemaal uit m'n kop meezingen, altijd voor de tv dansen erbij enz..

avatar van klaezman
Haha! Ik vind het een goeie grap jongens.

Deze plaat is in 1999 helemaal aan me voorbij gegaan. Misschien toch eens uitproberen.

avatar van laxus11
Zeker doen herman

avatar van panjoe
panjoe (moderator)

avatar van yKriistian
Deze moet ik hebben! Die gevoelens hoe ik om 7 uur 's ochtends voor de Tv zat om naar Pokemon te kijken, die waren geweldig.