Voices from the Fuselage - Odyssey: The Destroyer of Worlds (2016)

Label: White Star

1. Ortus (3:42)
  2. Inner Child (5:49)
  3. Fenestra (4:59)
  4. Meteorites (7:46)
  5. Anew (6:11)
  6. Epicinium (3:45)
  7. A Principle God (6:37)
  8. Devil's Advocate (6:56)
  9. Astral Existence (4:36)
  10. Departure (7:30)

avatar van andnino
Man, dit kan bijna onder het noemertje pop. Lang geleden dat ik zo'n mierzoete metalplaat heb gehoord (gelukkig, ik probeer ze te ontwijken). Geen interessante plaat wat mij betreft.

avatar van james_cameron
Amper metal te noemen dit, maar toch heeft het wel wat. De wisselwerking tussen ambient, zoete ingetogen zangpartijen en subtiel ondersteunend beukwerk klinkt best mooi, al duurt het vaak lang tot de songs op stoom zijn gekomen. Hier en daar is het album dan ook behoorlijk langdradig. Maar op cruciale momenten weet de band dan toch wel te overtuigen. Niet helemaal geslaagd derhalve, maar intrigerend genoeg.