Kenn Starr - Starr Status (2006)

Label: Halftooth

1. Starr Status (Intro) (2:54)
  2. Against the Grain (4:08)
  3. Relentless (3:16)

8. Never Too Late (3:43)

met Sean Born

9. Carry On (4:12)

met Supastition en Darien Brockington

10. Waitin' on You (3:54)
  11. Inside (4:09)

met Wayna

12. Back at It Again (3:55)

met Median en M-Phazes

13. Nothing But Time (4:15)

met Oddisee

14. Another Day (3:56)

met Sean Born en Chronkite

15. Know Too Much (To Go Back) (3:57)
  16. If (4:15)

met Asheru en Talib Kweli

avatar van Osiris Apis
klinkt als; little brother, kev brown (aantal tracks geproduceerd op dit album), strange fruit project en supastition.

op zich klinkt het allemaal een beetje standaard. orgineel is het dus niet, maar wel relaxt.

Pauper
Ja wel aardig

avatar van waxs
Nog een aantal keer geluistert, de CD heeft eigenlijk nergens een hoogtepunt of een uitschieter. Maar het geheel luistert wel lekker weg ondanks de matige MC kwaliteiten van Kenn Starr. Vooral de producties zorgen ervoor dat dit album (met dank aan Khrysis, Oddisee, Illmind en Kev Brown) toch nog 3,5* verdiend

avatar van MFPascal
Voor mijn gevoel zit het een beetje tussen de 3 en 3,5 in, toch geef ik "slechts" een 3. Wat betreft dat klinkt als lijstje van OA, al die artiesten in dat lijstje zijn wat mij betreft wel gewoon beter. Wat betreft Kev Brown uit dat lijstje, die vind ik niet meevallen op dit album, qua lyrics niet echt, en qua beats helemaal niet. Beetje jammer. Had als het kon een 6,5 gegeven, nu dus een 3.

avatar van Rhythm & Poetry
Toch wel een erg sterk album van een goede rapper. If beschouw ik als een van de hoogtepunten van het jaar 2006. Ik heb van dit album ook nog een mixtape, daar staat o.a. Nicolay op als producer, doet hij ook nog iets voor dit album? Anyway, de producties vind ik fraai en Kenn Starr heeft echt wat te vertellen.

avatar van Osiris Apis
Rhythm & Poetry schreef:
Nicolay op als producer, doet hij ook nog iets voor dit album?

Nee.

Maxmus
Lekker album luistert lekker weg.
Topnummer is nmr 2. Against The Grain met producties van illmind

|Joël|
Dit is absoluut een heerlijk album, alleen vind ik Kenn Starr niet bijster indrukwekkend. Ik vind zijn raps Inhoudelijk sterk, maar desondanks niet spannend genoeg. Gelukkig zit Starr Status instrumentaal sterk in elkaar en luistert het zodoende lekker weg. Mijn favoriete nummers zijn: Starr Status (Intro), Middle Fingaz, Nothing But Time en If.
Ik hou het op een 3,5*.

Maxmus
Naarmate ik vaker dit album luister vind ik hem steeds beter worden.
De producties zijn echt van zeer hoog niveau op elk nummer.
En kenn starr heeft een lekkere flow en het blijft boeie tot nummer 16!

Rene1979
Dit is gewoon een top album uit het Low Budget kamp!

avatar van nega
Ik heb dit album erg globaaltjes geluisterd, het klonk erg goed, binnenkort nog eens opzetten. Maar Nothing But Time met Oddisee, vind ik echt GE-NI-AAL, je hebt geenliniaal nodig om de skills te meten.:P

Stem komt later uit

Rene1979
Dit is een topper mr Nega
Net als Oddisee en Kev Brown solo dingen

avatar van nega
Dit is inderdaad een topper Mr Rene, wat een producties O_O, en als mc doet Kenn het ook goed vind ik, alles klopt gewoon. Dope album !! Morgen die van Exile nog een keer luisteren

Favos: Nothing but time, vooral die beat, die stemsamples maken mij gek i.c.m de kicks, wat een vibe.

Waiting on you, ook een erg dope track met een dope Kenn.