Fat Joe - Me Myself & I (2006)

Label: Terror Squad

1. Pendemic
  2. Damn
  3. The Profit

met Lil' Wayne

4. No Drama (Clap & Revolve)
  5. Breathe and Stop

10. Hard Not to Kill
  11. Bendicion Mami
  12. Story to Tell
Relax
En gelijk een 3 alleen al omdat Fat Joe sloom is in rappen nu en de beats zuigen nogal .. wacht ik verlaag naar 2.5.

cihan85
wel aardig maar kon beter

k heb hem gereserveerd!
20 nov. komt ie
ben benieuwd

avatar van seanpuffy
make it rain is een pracht van een song.
ben echt benieuwd naar dit album

avatar van Word_Play
Pff, geen enkele Armageddon/Prospect cameo, maar wel twee keer Lil Wayne, Crack is trippin'..

Harco
Net voor de eerste keer geluisterd. Dope album.

Harco
Erg lekkere eastcoastvibe, Fat Joe zelf komt dope, en Lil' Wayne mag er zeker ook wezen. Alleen Game is wat minder.

Dope producties van Storch, Khaled e.a.

Ik hou het op een 4 voor nu, maar dit kan zeker nog groeien.

scarface213
k heb hem ook net binnen
klinkt goed
4.0

en volgende week Jay-Z!

GGMM
Nope, niet echt goed..

avatar van thomzi50
Beter dan All Or Nothing maar ik ben niet echt een fan van Fat Joe. 3*

wat ik zoal van meneer Fat Joe gehoord heb is niet echt geweldig, gellukkig is de albumtitel wel verbijsterend origineel

martvis schreef:

Leuk bedacht ook

Harco
Genoeg Joey Crack voor iedereen, jongens!

mes-one
Word_Play schreef:

Wayne maakt gehakt van Armaggeddon en Prospect...die mensen hebben misschien 2 vette verses op een Pun album, dat is t.

En Lil' Wayne is...

Ik download nu, ben benieuwd uiteraard

Relax
Creep? ? je geeft een 5,0 wat was de reden ?

Het ziet er gelikt uit.

avatar van hycine
Fat joe is erg goed in rappen beste song is make it rain met niemand anders dan Lil Wayne kan niet wachten op the carter 3 van lil wayne. maar dit album van fat joe verdient weer een vijf. valt me op dat veel hier albums afkraken. probeer maar is zelf.

hycine schreef:

Ik moet hem ook nog beluisteren, maar ik ken het meeste van zijn werk wel, ook de nummers die niet op TV zijn geweest, en J.O.E. beschouw ik als een classic maar na de telleurstellende come-back van de Terrorsquad en het laatste album van Joe (All or Nothing) kan ik niet verwachten dat deze ook maar iets beter wordt dan de laatste succesjes van Joe.

Klinkt zeker lekker dit album!

Fat Joe is een baas, alleen nog niet het volledige album beluisterd.

Make it rain vind ik zeker wel dope!

OnTop213
goed cd-tje
alleen hij moet eiglijk niet langzaam flowe
dus 3,5
en jammr dat ie nou ineens jay-z disst

eazyfan
Make It Rain is een ongelooflijk zielige track. Ik moest walgen van die video.

Ik heb de recensie gelezen, en Fat Joe lijkt terug te gaan naar de 'straat', maar zou niet overtuigend zijn, ik heb kort geluisterd en ga daarom ook niet stemmen. De beats vallen mee, en de teksten die ik gehoord heb, volgens mij heeft Fat Joe betere tijden gehad met DITC.

Pauper
Jealous One's Envy was zoals ik al zei tot daar aan toe, maar dit is gewoon om te huilen. Slappe producties, slape rhymes, typische CD voor iedereen die zichzelf een 50 Cent hater noemt en een Game fan. Dan lees ik al die verhalen over het zogenaamde hoogte punt van de CD "Make It Rain" wat vervolgens gewoon een zeer zielige track blijkt te zijn waarmee Fat Joe het weer te presteren nog dieper te zinken dan All or Nothing.

Cr-Cr-Crack, Crack, Crack, Crack, Crack
U hear that Echo, man I seen the best go, cuz he ain't had that metal
Im a Hustla’s Hustla, A Pusher’s Pusher
U a busta a customer, I get u sum cooka
Yea Crack is a chemist, I pack a 11, I mack in a 7, I’ll clap at ur reverend
I see u in NY, I’ll send u an invite, U gon need u a pass that’s the code that we live by.

I make it rain on them hoes I make it rain, (I make It rain)
I make it rain on them hoes I make it rain, (I make it rain)
I make it rain on them hoes I make it rain (I make it rain)

Als dit soort lyrics zogenaamd het hoogtepunt van deze CD zijn is het wel heel treurig gestelt met de smaak van enkele MeMu bezoekers... "Ik laat het regen over die hoeren, ik laat het regenen, ik laat het regenen"? Kan iemand mij uitleggen waar dit over gaat?

Maar niet alleen dit nummer is slecht eigenlijk is elke track op deze CD een schande. Waar is die tijd gebleven van Big Pun, D.I.T.C. en Jealous One's Envy, de tijd waarin Joe nog hangde met Premier, Guru, KRS One en de rest van die lange lijst aan legenden? Ik vind een 1 voor de moeite meer dan voldoende voor zo'n afgrijselijk album.

(No Drama is volgens mij trouwens mij het Drama van de Hip-Hop in 2006)

avatar van herbertwest
mes-one schreef:

En Lil' Wayne is...

Pffff Wayne is ook niet zo goed. Maar goed Terror Squad heeft maar 3 goede leden gehad en die zijn alle 3 weg dus... (Big Pun, Triple Seis & Cuban Link) En wie komt er voor in de plaats.... Tony Sunshine een R&B zanger die ze beter als featuring artist konden houden. Ach zoals al eerder gezegd, de tijd van DITC en Pun zijn voorbij voor Dikke Joe

avatar van MJ_DA_MAN
Jammer dat de beats op dit albums aan Fat Joe zijn gegeven, want het is echt doodzonde hoe Fat Joe hier bijna alle beats verkracht. Wat een waardeloze flow en teksten zet ie hier neer, het is bijna om te huilen. En dat terwijl de producties zeker wel aardig zijn. Scott Stortch produceerd dan wel weer twee waardeloze tracks, maar buiten dat vallen bijna alle beats toch nog wel mee. Erg jammer dus. 2 sterretjes.

avatar van MJ_DA_MAN
hycine schreef:
valt me op dat veel hier albums afkraken. probeer maar is zelf.

Jij begrijpt duidelijk totaal niks van de muziekwereld .

een slecht alum 2.0 make it rain is het enige hoogtepunt en dan heb ik het over het refrein.