Black Sun Empire - Cruel & Unusual (2005)

Alternatieve titels: Cruel & Unusual Mix | Cruel & Unusual LP Sampler

met Noisia

6. Sideways (6:09)

met Illy Emcee

7. Future Frame (7:05)
  8. Breathe Sunshine [Black Sun Empire Remix 2] (6:40)

met Dinos Sofos

Dit is één van de vetste albums van één van Nederlands beste d en B groep. Vooral The Cooler is goed. Echt een wild nummer he

avatar van Giga_byte
Dit is echt een super album !

Dit is echt een van de weinige D&B albums waar ik echt elk nummer goed vind.

I love it !

Black Sun Empire hoord bij de beste drum & bass klaar

avatar van nuf
nuf
ik sluit me aan bij de rest, ik heb een versie waar dan ook nog dance4life meuk bij staat die errrrg goed is!

avatar van Lukaz
Ik heb de vinyl versie van dit album, geweldig

avatar van Thomaz75
Heb dit album ooit aangeschaft tijdens de release ervan op één hun +/- tweemaandelijkse "Blackout" feesten in Tivoli te Utrecht. Hoewel ik Drum 'N Bass buiten de dansvloer om bijna nergens tot z'n volste recht vind komen, wil dit album er tijdens lange autoritten nog wel ingaan en ook de visite thuis mag van mij nog wel eens meegenieten van wat deze jongens neerzetten. Knetterhard, sferisch, industrieel en toch dansbaar. Jammer dat men voornamelijk in het buitenland zo massaal overtuigd is van de kwaliteiten van dit gezelschap. Of misschien ook niet. Blijft het bij ons een beetje een geheimpje...

avatar van andnino
'Everything' wat minder, de rest is letterlijk super!
The Cooler lekker wild, Bitemark lekker technisch, Masquerade en Hideous lekker brutaal, Sideways lekker hard, en Future Frame super mooi! beter kan het niet

heel goed album. Een van de goede groepen die D&B maakt;)

Hm, toch minder dan Driving Insane.

avatar van andnino
Ontdekte onlangs dat deze hele plaat op één en hetzelfde tempo draait. (174 bpm) Houden ze toch knap boeiend moet ik zeggen.

avatar van orbit
Thomaz75 schreef:

Heeft met de legendarisch slechte muzieksmaak van den Hollander te maken en zijn voorliefde voor simpele boeretrancedance.. iets anders is er eigenlijk nooit ingegaan hier
Maar ik zal dit zeker eens gaan checken, kan verwante act Noisia inmiddels goed smaken.