Countdown Classics (1991)

Label: Magnum

1. Clarence Clemons en Jackson Browne - You're a Friend of Mine (4:50)
  2. Chris Isaak - Blue Hotel (3:11)
  3. Berlin - Take My Breath Away (4:11)
  4. Tears for Fears - Everybody Wants to Rule the World (4:10)
  5. Michael McDonald - Sweet Freedom (4:04)
  6. Bangles - Walk Like an Egyptian (3:20)
  7. Split Enz - Message to My Girl (3:57)

met Tim & Neil Finn

8. The Police - Roxanne (3:10)
  9. Fine Young Cannibals - She Drives Me Crazy (3:35)
  10. The Cars - Drive (3:53)
  11. Alannah Myles - Black Velvet (4:45)
  12. Toto - Mushanga (5:34)
  13. INXS - Suicide Blonde (3:53)
  14. Level 42 - Running in the Family (3:56)
  15. Pete Townshend - Face the Face (4:11)
  16. Eric Clapton - Forever Man (3:10)
  17. Sinéad O'Connor - Troy (6:30)
  18. Spandau Ballet - Through the Barricades (5:55)
avatar van musicfriek
Vrij lage waardering hier voor deze toch niet beroerde verzamelaar. Countdown was in de jaren 80 het muziekprogramma waar je elke week naar uit keek. Weet nog dat Simone Walraven het uiteindelijk presenteerde, maar Adam Curry werd hier heel bekend mee.

Eigenlijk geen slecht nummer hierop te vinden, alleen die van de Bangles kan me gestolen worden. Voor de rest

avatar van Glen Hansard
Eens met musicfreak. Een aantal heerlijke platen (INXS, The Cars, Sínead O'Connor, Tears For Fears, Chris Isaak, The Police) nog een aantal leuke platen om weer eens te horen en slechts een enkele misstap. Leuke verzamelaar.