Toch grappig hoe het bij een 'kutalbum' nog leuk is om er af en toe wat over te discussieren. Enige verbazing is ook wel terecht. Wellicht hebben ze het expres gedaan, parodierend. Kool Keith heb ik horen zeggen dat 'ie graag ziet dat er albums worden afgeleverd die op een of andere manier in de tijdsgeest passen. Ik ben trouwens wel gestopt met luisteren, maar ik denk toch dat ik 'm nog eens op ga pakken (lees: opnieuw peanut-butteren). Sommige dingen zijn toch wel verdekt creatief gedaan, als je de vreemde stijl wat meer accepteert. Zoals het driedubbele clapje (als ik me goed herinner) in Party Started. Het minimale van de stijl heeft misschien wel iets. Op het 'feestje' is de locatie ook nogal minimaal (in plaats van de sjieke locaties in vele andere pop-rap), om de groep 'echter' voor de dag te laten komen misschien. Vandaar dan ook de echte hoeren die aanwezig zijn, waar ze zogenaamd trots op zijn. En eigenlijk is het ook wel een grappige jolige excentrieke boel met een line als
Vanessa we undressa
Dus toch maar nog een paar keer luisteren als ik zin heb en misschien nog met de hoogste stem op de proppen komen hier