He, hij staat er inmiddels op.
Relax schreef:
Waarom ziet dat hoesje er onofficieel uit, niet dat ik de toevoeging wil boycotten maar dit is gewoon inet officieel.
Het hoesje heb ik van de
My Space van de Ultramagnetic MC's, waar ook de officiele hoes van de single (Mechanism Nice (Born Twice)) op staat, dus het lijkt me een correcte hoes. Overigens zou ik niet zo snel een hoes en tracklist opsturen als die nog niet redelijk vaststaan. Op de My Space zijn trouwens ook wat tracks te beluisteren. Er is ook een clip van Party Started (zie hierboven), wat ik een slecht nummer vind.
De Advance is intussen uitgelekt (daarom is de tracklist ook bekend) en na de eerste luisterbeurt moet ik zeggen: "Mwah, mwah." Het valt niet tegen (moet er wel bijzeggen dat ik niet hele hoge verwachtingen had), maar het is ook niet bepaald geniaal (of ik moet wat missen). Hij zal nu op 2,5 of 3 sterren komen, maar ik wil wel een slag om de arm houden en 'm toch wat vaker beluisteren. Overigens vind ik de nummers die op de My Space staan niet representatief: de meeste beats zijn erg "dik" (in de zin van bombastisch, zeg maar) en wat spacey. Raar genoeg doen de beats denken aan die van Kutmasta Kurt bij de Kool Keith soloprojecten zoals Dr. Dooom en Diesel Truckers.