Hitzone Best of 2006 (2006)

Alternatieve titel: 538 Hitzone

Label: Sony

1. Marco Borsato - Everytime I Think of You (4:06)

met Lucie Silvas

2. Jan Smit - Als de Morgen Is Gekomen (2:56)
  3. Justin Timberlake - Sexyback (4:01)
  4. Beyoncé - Irreplaceable (3:46)
  5. Basshunter - Dota (3:20)
  6. Maria Mena - Just Hold Me (4:23)
  7. Eros Ramazotti - I Belong to You (4:24)

met Anastacia

8. Blof - Aanzoek Zonder Ringen (3:50)
  9. Anouk - One Word (3:58)
  10. Bob Sinclair - Love Generation (3:25)
  11. Kelly Clarkson - Because of You (3:38)
  12. Meck - Thunder in My Heart Again (3:06)

met Leo Sayer

13. All Saints - Rock Steady (2:46)
  14. Gnarls Barkley - Crazy (2:58)
  15. Pussycat Dolls - Buttons (3:48)

met Snoop Dogg

16. Juanes - La Camisa Negra (3:34)
  17. Rihanna - S.O.S. (3:59)
  18. Van Velzen - Baby Get Higher (3:57)
  19. Body Rox - Yeah Yeah (2:38)
  20. Gebroeders Ko - Boten Anna (3:15)
  21. John Legend - Save Room (3:43)
  22. Shakira - Illegal (3:57)

met Carlos Santana

23. Sergio Mendes - Mas Que Nada (3:34)

met The Black Eyed Peas

24. Ch!pz - One Day When I Grow Up (3:17)
  25. Raffaëla - Right Here Right Now (3:33)
  26. Guillermo en Tropical Danny - Toppertje (2:57)
  27. Nelly Furtado - Promiscuous (3:41)

met Timbaland

28. Simon Webbe - No Worries (3:28)
  29. Pakito - Moving on Stereo (3:11)
  30. P!nk - Stupid Girls (3:12)
  31. The Source - You Got the Love (3:12)

met Candi Staton

32. Keane - Is It Any Wonder? (3:07)
  33. The Black Eyed Peas - My Humps (3:45)
  34. Sean Paul - Temperature (3:38)
  35. Klaus Badelt - He's a Pirate [Tiesto Remix] (4:07)
  36. Ilse De Lange - The Lonely One (3:48)
  37. Sugababes - Ugly (3:03)
  38. Meat Loaf - It's All Coming Back to Me Now (4:11)

met Marion Raven

39. Fedde Le Grand - Put Your Hands Up 4 Detroit (2:41)
  40. Nick & Simon - De Soldaat (2:44)
Slecht verzamelalbum, mis zowieso al 4 nummer 1 hits van dit jaar, en dan met name de grootste hit van dit jaar Marco Borsato - Rood. Verder wel leuk 3*.

0,5
Tja alles op deze CD is zo'n beetje kut, dus ik kan niks anders dan 0,5* geven.

avatar van musicfriek
Ach, niet alles is slecht hoor. Om nou gelijk maar een 0,5 te geven vind ik een beetje te. 2 sterren heb ik er nog wel voor over

0,5
Ja ok een paar nummers gaan dan nog wel maar echt geen een nummer kan ik goed aanhoren. Ik zou dan nog wel 0,75 willen geven maar dat kan helaas niet. Een hele ster vind ik duidelijk veel te veel voor deze CD.

avatar van Haveaniceday
Als ik deze cd zo bekijk, staan er geloof ik vooral nummers op van de laatste paar maanden.. Wat is er dan "Best of 2006" aan? Nja, buiten dat is het nog steeds niet zoveel bijzonders..

|Joël|
Dit soort verzamel albums zijn eigenlijk nooit goed omdat er te veel verschillende genres op staan en te veel troep.
Er staan ook alleen maar populaire singles op die zijn gebaseerd op TMF hitlijsten die daardoor soms op een verkeerde manier veel te commercieel zijn. De singles die er op staan zijn ook niet altijd de beste van de albums waar ze vandaan komen.

Dus het komt er op neer dat je dit soort veramel albums eigenlijk nooit moet kopen.
Neem gewoon albums van je favoriete genres en artiesten

Van mij krijgt dit album dus ook een 0,5

g@ng$ta220
album kan beter. hadden ook wel wat nummers opgemogen van het begin van het jaar.
mooiste nummer: Sean Paul - Temperature
2.5*

avatar van tnf
tnf
g@ng$ta220 schreef:

Recent verkoopt beter, hè. Het is inderdaad zo dat een jaaroverzicht een evenwichtige spreiding over alle maanden van het jaar zou moeten bevatten, maar ik vermoed dat veel mensen uit de doelgroep de tracks uit januari verwerpen omdat het zogenaamd 'ouwe troep' is.

Erg oncreatieve hoes, trouwens. De Hitzone-eindejaarsoverzichten ogen op een paar kleine details na al drie of vier jaar hetzelfde, valt me op. Soort template-je wat ze elk jaar weer uit de kast trekken... (Edit: Even gekeken op Bol.com... in ieder geval al sinds 2003.)

de meeste liedjes vind ik niet echt geweldig en de meeste nummers zijn van nu maar waar zijn de nummers van begin van het jaar gebleven ??

XtinaFtMii schreef:
en trouwens waar is xtina gebleven ( of had die geen nummer 1 hit ) lijkt me sterk (Hurt)

avatar van shinybeast
halfje is voor Crazy; de rest is crap

avatar van Sjaakspeare
Alleen Crazy en Is It Any Wonder vind ik redelijk te pruimen (Put Your Hands Up 4 Detroit is erg vet voor op feesten maar op een CD hoef ik het niet te horen)

Conclusie: ik zie deze CD als een bijna ultieme martelgang al ik 'm helemaal zou moeten luisteren.

avatar van Sjaakspeare
oh Save Room staat er ook op; da's nog wel een goed nummer maar het kan niks redden natuurlijk

Mijn 8 vinkjes gaan naar:

Justin Timberlake - Sexyback
Body Rox - Yeah Yeah
Sergio Mendes - Mas Que Na Da
Nelly Furtado - Promiscuous Girl
The Source - You Got The Love
Keane - Is It Any Wonder?
Sean Paul - Temperature

Voor een 1*-plaat is dat best een opvallend rijtje (want ik vind dit stuk voor stuk erg goede nummers, al vallen Body Rox en Keane ook wel weer mee). De rest is helaas dermate erg dat het luisterplezier compleet wordt vergald...

Mijn 8 favoriete singles:

Justin Timberlake - SexyBack
Bodyrox - Yeah Yeah !!!
John Legend - Save Room
The Source - You Got The Love
Fedde Le Grand - Put Your Hands 4 Detroit (memories)
Maria Mena - Just Hold Me
Juanes - La Camisa Negra

Al met al vind ik 2* voor dit album op zijn plaats

avatar van Gretz
Ik kom op een gemiddelde van 2,9 uit, dus daar maak ik 3* van. Een deel van de nummers bevalt me ook, maar een deel ook totaal niet.

avatar van levenvergeten
Mijn favorieten:

Gnarls Barkley - Crazy
Guillermo & Tropical Danny - Toppertje!

avatar van BlueVelvet
Vraag me af waar zo'n cd goed voor is. Die domme losse nummertjes download je toch even? Want je koopt dit toch niet omdat je die mooie cd in je kast wil hebben of omdat je de artiest wil belonen voor zijn werk (40 verschillende artiesten).

Ik geef eerlijk toe (schaam schaam) dat ik vroeger ook Hitzones kocht, maar dat was in de tijd zonder internet en branders.

levenvergeten schreef:
Mijn favorieten:

Guillermo & Tropical Danny - Toppertje!

Nog een keer: de klassieker der klassiekers voor de liefhebber: Dank u.

avatar van tnf
tnf
BlueVelvet schreef:

Alles in één keer bij elkaar hebben gaat sneller makkelijker dan 40 lossse nummertjes downloaden. Mocht hetgene wat hierop staat toevallig precies je smaak zijn.

En ja, dat soort mensen bestáán. Dit soort cd's zijn dermate 'veilig' dat er genoeg mensen zijn die het vreten.

avatar van BlueVelvet
Haha, ik heb even je nineties-site bekeken en dat was erg leuk
Grappig om de top-40 muziek uit die tijd nog eens terug te zien, waarnaar ik helaas ook naar luisterde (maar ja, mag het? als klein jongetje van 10 kun je nog geen smaak ontwikkelen).

avatar van gemaster
0,5
Eigenlijk is alleen Gnarls Barkley als goed te bestempelen. En zelfs dat nummer is compleet kapotgedraaid waardoor ik het eigenlijk niet meer kan horen.

Tja het wordt tijd dat iemand anders de hitzone CD's gaat samenstellen.

Ik mis Basshunter - Boten anna, wat toch een grote hit was. En dan zetten ze er wel deze op: Gebroeders Co - Boten Anna, en deze Basshunter - Dota.

Maargoed niks aan te doen...

Tja.. kapotgedraaid.. dat is met al deze nummers..

Ik krijg alleen met 'boten anna' nog een beetje een goed gevoel, dit nummer staat synoniem voor mijn vakantie in Kreta in 2006!, waar ik zeer goede herinneringen aan over gehouden heb..:))

gr Olaf

avatar van kaztor
1,0
De nummers van John Legend, Beyonce en Blof vind ik zeer goed.
De rest zegt me weinig of vind ik gewoon verschrikkelijk.

avatar van LucM
De nummers die ik echt goed vind kan ik op één hand tellen : tracks 9, 14 en 21. Tracks 10, 11, 22 en 32 mogen er ook zijn maar de rest kan mij nauwelijks boeien of vind ik erg zwak (tracks 17 en 33).

avatar van musicfriek
Nummer 3

Nummer 11

avatar van kaztor
1,0
LucM schreef:
vind ik erg zwak (tracks 17 en 33).

#33 heeft kwa slechtheid een diepe groef achtergelaten in m'n ziel.
Uit recente tijden komt Sean Kingston misschien dichtbij, maar feit is dat het zeker bij de slechtste 5 nummers allertijden hoort. En ik heb al zo'n intense schijthekel aan de Black Eyed Peas...
Wat een ongelofelijke KUTband.

avatar van NewYorkCityLight
Just Hold Me, Love Generation, Thunder In My Heart (Again), Promiscuous, No Worries, Movin' On Stereo, Stupid Girls, You Got The Love, My Humps en He's A Pirate zijn de nummers waar hitzone best of 2006 het voor mij van moet hebben!

avatar van Madjack71
Met moeite kom ik aan16 nummers, waar ik nog enigszins wat aan vind. Met uitzonderingen van Keane/John Legend/Gnarls Barkley die ik nog steeds klasse liedjes vind. De rest van de 16 is wel een keer leuk voor op de mp3.