Kaye Styles - Main Event (2006)

Belgiƫ
Label: Mostiko

1. Newsflash (Intro) (0:23)
  2. Prison Break Anthem [Plankton Maffia Version] (3:03)
  3. I Want You Back (3:37)

met Infamous Mobb

4. Ganja Man (4:32)

met Dollarman

5. Remember Back in Time (4:15)
  6. Don't Cry [Frank J Mix]

met Johnny Logan

7. Cheat on You (3:00)

met Black Cherry

8. Don't You Know (3:30)
  9. Lady / Movin' Too Fast (3:06)

met Romina Johnson

10. Hands Up (I Want You Back Part 2) (3:43)

met Infamous Mobb

11. I Love to Party [Frank J Mix] (3:06)

met Johnny Logan

12. One of a Kind (3:19)
  13. Brother Like You (3:47)
  14. Thank You (Outro) (2:54)
  15. Prison Break Anthem [Original Version] (3:26)
  16. Fly Away (Stanley 2006) (3:23)
  17. Profile [Eurovision Mix] (3:00)
super album.
het gaat steeds beter en beter met kaye styles.
hier bewijst hij dat hij echt internationaal aankan.

eazyfan
Infamous Mobb doet hier 2 keer mee? Dat meen je toch niet. Deze loserrapper met vette QB-rappers? Ofja ze zijn ook zo laag gezakt. Kaye stelt niks voor en deze Cd bewijst dat weer.

eazyfan schreef:

heb je eigenlijk deze cd wel gehoord.
want ik zie je stem nergens:s
gelieve eerst de cd te luisteren voor je u mening uit in verband met deze cd. je kunt niet weten dat deze cd niets bewijst voor je hem geluisterd hebt.

avatar van T.O.
Infamous Mobb en Johnny Logan op één album

eazyfan
Met alle respect Seanpuffy maar hier verspil ik me tijd niet aan. Eerlijk gezegd aan geen enkele Cd in je top10, ik val je hiermee niet aan maar het is gewoon mijn stijl niet.

eazyfan schreef:

dat geeft niet hoor jij en ik en iedereen hebben andere meningen he het zou raar zijn als dat niet zo is
maar ik snap niet waarom je zegt "deze cd bewijst het weer" als je niet weet hoe deze cd is. je gaat gewoon uit op zijn persoonlijkheid en niet op zijn muziek of je hebt vroeger een liedje van hem gehoord en daarmee denk je dat al zijn liedjes slecht zijn ale ik weet het niet. maar ik vind dat kaye styles het echt ver gaat schoppen en ik ben niet de enige die dat vind hier in belgie, maar misschien denken jullie in nederland er anders over maar dat is maar al te normaal want iedereen heeft andere mening.
en je moet geen schrik hebben dat ik vind dat je mij aanvalt hoor. ik kan tegen een stootje:p

avatar van MJ_DA_MAN
T.O. schreef:
Infamous Mobb en Johnny Logan op één album

Idd. Ik kan het eigenlijk bijna niet geloven. Hoe diep kun je zakken als Infamous Mobb. Van Mobb Deep naar Kaye Styles .

riddlecity
yooo de instrumental van 'Prison Break Anthem' kan vinden. Ik zoek er namelijk al een tijdje naar maar tevergeefs ...

Seanpuffy mischien?

riddlecity schreef:

Seanpuffy mischien?

nee sorry kan je niet helpen. ik heb op alle sites gezocht waar ik het kon vinden maar ik vind nergens de instrumentale versie. sorry.

jeejj ! Kaye heeft een nieuw album .. in tegestelling tot de meeste ben ik er wel blij mee
'k het meteen downloaden.
Jaja ,, Go Kaye Go Kaye

avatar van seanpuffy
de nieuwe videoclip cheat on you is op het internet:)
wie wil kijken ga naar:

eazyfan
Ik en MJ_DA_MAN zijn van plan om deze Cd eens een eerlijke kans te geven .

CaliLove
Kaye Styles is geen rapper maar een R&B zanger, dus je moet hem niet beoordelen op z'n rapkwaliteiten maar op z'n zangkwaliteiten. Ik ken niet zoveel nummers van hem, maar Prison Break Anthem vind ik wel een aardig rustig nummer. Bovendien lijkt hij me wel een toffe kerel.

Hij is ook een toffe en relaxte kerel. Hij blijft met 2 voeten op de grond.Hier op MM moeten niet veel mensen van hem weten maar respecteer de mening van anderen.Tuurlijk mag er gediscusieerd worden, daar voor dient dit maar ga mensen niet verwijten omdat ze een bepaald persoon wél goed vinden.
Ik blijf bij mijn mening : ik vind Kaye wél goed en ik heb respect voor hem.
Ik vind hem heel sympatiek en ik hou wel van zijn muziek.
En misschien vinden sommige dit 'flauw' maar ik geef het album 5*

eazyfan
Ik heb dit album een eerlijke kans gegeven, ik wou eens weten of het echt zo slecht is als iedereen zegt. Nouja ik verwachte al niet teveel van dit album. Brother Like You vond ik nog best goed eerlijk gezegd, maar de rest was zoals ik verwacht had. Dit album is hiphop, er zit ook erg veel RnB in waar ik sowieso niks tegen heb, maar Kaye's onderwerpen zijn te eentonig, als je hem dan eens stoer hoort rappen dan is dat gewoon walgelijk. 2 tracks met Infamous Mobb en 1 goede track zijn zowat het enige wat het hier nog doet, en Kaye Styles zegt in Hands Up op het einde zelf "G-Unit", dan weet ik pas waar hij dus staat, dit is een album van de laagste klasse vind ik. Ik geef nooit 0,5* of 1* op een album, het laagste is 1,5* en hier is dat ook niet anders.

Ik bedoel dit album slaat gewoon nergens op, bijna overal liefdestrack met paar keer wat anders. Prison Break Anthem kende ik al van op TV enja die is dan nog een van de betere maar nog steeds echt slecht, een track voor Prison Break... . Dan hoor je hem dan nog met zo'n stoere stem, sorry hoor maar dat is lachwekkend. Ik heb niks tegen mensen die dit goed vinden of luisteren maar dit is slecht. Ik wist wel dat hiphop een paar van die schandeartiesten had maar dat zo'n slechte hiphopCd's als deze gemaakt worden vind ik vreselijk. Dit zou gewoon verboden moeten worden om uitgebracht te worden. Af en toe hoor je eens een redelijke beat maar die klinken gewoon te commercieel, ik bedoel hij heeft zelf een liefdestrack met Infamous Mobb. Dit behoort tot een van de slechste hiphopCd's ooit en dat meen ik. Ik heb het wel een eerlijke kans gegeven en zonder Kayehaat ervoor maar nu heb ik die ook niet. Gewoon rotslecht album. Ik ben erg benieuwd wat MJ's comment word als hij dit album gehoort heeft. Ze noemen Kaye de 50 Cent van België, nouja zelf dat vind ik een te groot compliment. Eerder een volwassen Lil Romeo.

eazyfan schreef:

ben blij dat je dit album een eerlijke kans hebt gegeven er moeten meer mensen zijn zoals jij.
ik respecteer nu dat je dit album ni goed vind want je hebt hem beluiserd. de meeste zeggen dat dit shit is terwijl ze nog ni eens dit album hebben beluisterd.
alleen vind ik dat je beter zou zeggen ik vind dat dit soort albums afgeschaft moet worden ipv dit soort albums moeten afgeschaft.:)
maar toch merci voor te luisteren
das respect

ps: 1.5 val nog mee voor iemand die dit rotslecht vind;) tis toch beter dan 0.5 en 1.0:p

wat vind je trouwens van hands up:) das toch machtig
peace

eazyfan
Welja door die 3 matige tracks heb ik nog 1,5* gegeven . En sorry dit zouden ze idd wel in de winkel mogen laten liggen . Maar het gem. staat nog altijd erg hoog ondanks mijn minder hoge stem dus niet zo erg voor dit album. Maar er zijn ook erg veel albums van andere respectabele MC's die ik niet kan luchten dus zo erg is het nog niet. Maarja als ik maar 3 tracks matig vind..., ik ga nu ook niet rot beginnen doen enzo door te stemmen op albums van hem die ik niet ken ofzo: zo ben ik gewoon niet. Ik heb nog altijd even veel respect voor Kaye als voordien, gewoon, ik heb niks tegen hem, maar dit is gewoon mijn stijl niet. Ik heb nog altijd het recht om te luisteren wat ik wil, dit geluistert. Ik ga de rest niet checken. Want dat zou gewoon lage stemmen overleveren vrees ik als dit al zijn best album is, en het is mijn stijl gewoon niet. Maar ik ben wel 100% eerlijk. Kaye zelf lijkt me wel een vriendelijke kerel. Ik kreeg respect voor hem toen ik hem zag op Stanley's Route. Als heel dit album het niveau zou hebben gehad van Brother Like You of Hands Up dan zou het nog 3,5* of hoger geweest zijn. Ik ben waarschijnlijk wel de laatste die iets heeft tegen RnB in hiphop maar hier was het een beetje minder goed gebracht. Mijn stem is zeker geen haatstem ofzo. Ik haat geen enkele rapper.

eazyfan schreef:

dan ben je zoals mij ik haat ook bijna geen enkele rappers je zal me zelden weinig punten zien geven op een cd van het genre hip hop omdat ik gewoon het genre op zich al super vind. dit genre is gewoon mijn leven;) ale mijn leven is misschien teveel gezegd maar je begrijpt me wel;)

en kvind het echt goed gezegd van je mag dan wel 15 zijn maar je gedraagd je echt volwassen en zo kan je dat niet van veel mensen zeggen hier;)

ben blij dat je toch respect hebt voor kaye, want ik vind dat je voor deze gast echt respect moet hebben ook al staat zijn muziek je niet aan.

|Joël|
seanpuffy schreef:

Nou daar zijn er hier zoveel van ik ben ook 15 en ik beoordeel/veroordeel nooit artiesten om andere redenen dan hun uitgebrachte albums. Helaas zitten er wel vaak artiesten tussen die achter elkaar slechte albums uitbrengen maar ik stem ook bijna nooit 0,5.
Wat betreft Kaye Styles... ja kijk ik weet al dat ik het niet leuk ga vinden dus luister ik het voorlopig maar gewoon niet.
Maar als ik het nog ga luisteren beloof ik dat ik het zoals altijd een eerlijke kans zal geven

seanpuffy schreef:

Ja maar jij bent een groupie.. en je bent een man en 20 ?

Relax schreef:

Ja maar jij bent een groupie.. en je bent een man en 20 ?

aan u maak ik echt geen woorden meer vuil dus je zult van mij geen antwoord meer kunnen verwachten als er toch niets nuttig uit u komt

avatar van Yak
Yak
Zooitje oudere berichten verwijderd.

Pauper
seanpuffy

avatar van herbertwest
seanpuffy schreef:

haha toeval dat je eazyfan pakt want dat is een belg

|Joël|
Laten we nou maar stoppen met steeds weer afgeven op bepaalde users en het nu weer ff over dit album hebben.

Relax
Wat zit deze .. man nou toch te kreunen als hij rapt ?
Ik heb het album nu ja, en die beats.. dat gezang, echt van die typische muziek is dit, negatief bedoeld...
Oeeh bling, Cash, Bitches, jaha, dit is kwalitatieve hiphop.
Oh en af en toe een IK MIS JE MEISJE nummertje, geweldig toch gewoon, iets wat alle CD's moet hebben, dit is uniek.

tonyalmeida
Relax schreef:
Wat zit deze .. man nou toch te kreunen als hij rapt ?
Oeeh bling, Cash, Bitches, jaha, dit is kwalitatieve hiphop.

deze man is wel uniek in belgie.

tonyalmeida schreef:

deze man is wel uniek in belgie.

Dan is het nog wel slecht.

tonyalmeida
Relax schreef:

Dan is het nog wel slecht.

ga thuis was zagen jong.

tonyalmeida schreef: