Spires That in the Sunset Rise - Four Winds the Walker (2005)

Folk / Avant-Garde
Label: Secret Eye

1. Four Winds (1:18)
  2. Wide Awake (4:14)
  3. Little for a Lot (4:21)
  4. Sheye (5:32)
  5. Sort Sands (5:28)
  6. Ong Song (5:54)
  7. This Aint for Mama (8:09)
  8. Shining (4:02)
  9. No Matter (5:32)
  10. Imaginary Skin (3:50)
  11. Serum (6:47)
  12. The May Ham (4:16)
  13. Born in a Room (4:15)
  14. The Walker (1:17)
avatar van veerle
Bizarre muziek. Ik weet eigenlijk niet goed wat ik hierover moet zeggen. De eerste keer dat ik het hoorde durfde ik er nauwelijks naar te luisteren vanwege de gekte maar het vreemde is dat het me wel zodanig intrigeerde dat ik de muziek vrij snel mooi vond. Hypnotiserende, vervreemdende en totaal onbegrijpelijke muziek - maar wel mooi.

Dit is denk ik hun beste werk, hoewel de cd die hierna komt eigenlijk mooiere liedjes heeft (tegenstrijdigheid, ik weet het). Dit voelt meer als één geheel en daarom is het een perfect album.