Daughtry - Daughtry (2006)

Label: RCA

1. It's Not Over (3:37)
  2. Used To (3:33)
  3. Home (4:16)
  4. Over You (3:29)
  5. Crashed (3:34)
  6. Feels Like Tonight (4:00)
  7. What I Want (Feat. Slash) (2:50)
  8. Breakdown (4:04)
  9. Gone (3:25)
  10. There and Back Again (3:16)
  11. All These Lives (3:27)
  12. What About Now (4:15)
Jah deze man word denk ik n blijvertje. Paar nummers geluisterd en moet zeggen: die gast heeft n fijne stem

avatar van Mon
Mon
'It's Not Over' vult de zendtijd van TMF. Beetje Nickleback dit, weinig bijzonder imho.

als je dit leuk vindt, dan vindt je hinder ook leuk!! het lijkt er namelijk best veel op.

avatar van ForgottenSon
Een soort mix tussen Nickelback en The Calling, ik vind het bijzonder lekker klinken. Het album staat sterk naar mijn mening, met enkele uitschieters maar geen enkel nummer dat matig te noemen is. Zo'n debuutalbum afleveren smaakt naar meer, Chris Daughtry wordt een terecht blijvertje!

4,5 sterren

avatar van QueenIrene
Heerlijke muziek en geweldig album. Ik draai 'm grijs

Baltasound
Gewoon Nickelback nageaapt. 0,5.

Ach gossie

En dus een reden om dit "nage-aapte" album maar 0,5 sterren te geven? Jammer dat dit soort votes ook meetellen.

Baltasound
Zo kan iedereen rijk worden

Laat ze lekker. Als ze er lol in hebben en mensen zijn zo gek om het te kopen, zal het wel ergens goed voor zijn, toch?

Ik vind Daughtry ook niet zo'n leuk bandje (al ken ik alleen de single), maar ik vind ze niet minder origineel dan Nickelback (die Creed na-aapte, die weer Pearl Jam na-aapte, die weer etc.).

avatar van itchy
1,0
Wegens een buitengewoon ongelukkige samenloop van omstandigheden bevond ik mij eergisteren plotsklaps in een situatie waarin ik deze cd twee keer heb moeten aanhoren. De muziek maakte van alles in mij los, zoals de drang om uit het raam te springen en met stoelen te gaan gooien. Wát een fantasie- en futloze rock, in elkaar gekneed om de Nickelback- Creed en Staindmarkt te bedienen, om nog eens wat van een dergelijke brol te noemen. 1*

Baltasound schreef:
Zo kan iedereen rijk worden

Ga je gang kerel.

Barslecht album!!! Gewoonweg alle songs trekken op elkaar, zelfde sound, zelfde stem!!! Hier van deze groepen zijn er 13 in een dozijn!!
1.5 voor de moeite!

Blegh, ik word gek van mensen die dit net als Nickelback vinden! Sowieso is de stem van Daughtry beter dan die van Kroeger. En wat boeit het als het misschien niet origineel is, het luistert heerlijk en ik draai hem helemaal grijs!

Ben ook helemaal eens met dat als je dit leuk vindt dat je Hinder moet proberen. Is iets harder en gevarieerder, maar ook een album dat ik grijs draai!

avatar van Wheathead
Voor een 5 mis ik de echt goede (gitaar)solo's,zoals bij vele moderne rockbands,

avatar van Wheathead
itchy schreef:

Wat is het toch gemakkelijk om muziek af te kraken.Ik heb voor de gein van even naar bands van een aantal negatieve stemmers ge'youtube'd.Van jouw muziek zou ik ook down worden en alles wat maar positief klinkt beginnen af te kraken.

avatar van itchy
1,0
Wheathead schreef:
Wat is het toch gemakkelijk om muziek af te kraken.

Als je dan toch aan het zoeken was had je net zo goed wat reviews van mij kunnen opgraven en zien dat ik zelden tot nooit platen afkraak. Ook In dit geval was het niet afkraken om het afkraken maar heb ik gewoon, zoals elke user dat mag, mijn stem gegeven en mijn mening opgeschreven. En die is in dit geval nogal ongezouten en weinig subtiel, dat klopt.

Wheathead schreef:

Da's leuk, maar wat heeft dat nou weer met deze plaat te maken?

Wheathead schreef:

Leuk, amateurpsychologie van de koude grond. U denkt mij te kennen op basis van één link

itchy schreef:

1 dagje 538 zegt al meer over deze band dan een link over een persoon.

ElsenaarMetal
Ik vind het gezeur dat Nickelback en Daughtry erg op elkaar lijken.
Oke ze hebben dingen gemeen, maar vergelijk de nummers en je ziet dat het al heel andere muziek is. Nickelback is ruiger en de zanger (Chad) kan vind ik beter zingen dan Chris. Overigens vind ik het een super goed album met vette tracks die zeker blijven hangen. Het is niet perfect maar Daughtry is zeker een aanrader!

avatar van ForgottenSon
Niet vergeten te stemmen!

ElsenaarMetal
Ooh sorry, ik geef het album een 4.0 omdat het geen perfect album is, zitten een aantal aandachtspuntjes op maar vinden hem zeker de moeite waard! 4.0

Geweldig! Home was het beste nummer in 2007!!

avatar van wakingdream
0,5
Wat een verschrikkelijke kutmuziek is dit zeg. Gister heb ik deze cd de hele avond moeten aanhoren, nou dat heb ik geweten zeg. Alle nummers lijken op elkaar en het gaat allemaal nergens over. Het spijt mij voor mensen die dit leuk vinden, maar kan dit echt niet meer geven dan een 0.5

Normaal totaal niet mijn smaak, maar door een vriendin toch 'it's not over' geluisterd en ik wou toen best wel wat meer ervan horen.. Best wel een leuk album. Niet om constant te draaien, maar het is eens wat afwisseling op mijn metal/screamo Zitten enkele hele leuke nummers tussen! Ookal heeft het iets mee van Nickelback. Blijf de stem mooi vinden

Hunter
Ik kocht deze omdat ik wat nummers kende en Chris zn stem wel mooi vond, maar opzich, Weetje je HOEFT dit niet leuk te vinden, ik heb hem in mijn verzameling en luister hem áf en toe als ik dat brute metalgeweld een keer zat ben,
Commerciele Rock is soms ook ff lekker, catchy enzo, Als je de DVD kijkt die bij de Special Edition zit zie je dat Daughtry veel meer is dan Commerciele bagger,
Ze rocken Live echt wel goed maar volgens mij worden ze te beinvloed door de Platenmaatschappij.

3.5

avatar van Shelter
ik vind het echt lekker klinken, dat het op elkaar lijkt mja...das naar mijn mening bij heel veel bands zo, heet toch een eigen sound?
Dat het op Nickelback lijkt, kan ik niet ontkennen....sterker nog toen ik het voor het eerst hoorde dacht ik dat het Nickelback was

Los daarvan luistert het toch lekker weg. 3,5*

ElsenaarMetal
luister dan maar eens naar het tweede album, die valt Énorm tegen tegenover dit album. jammer.

avatar van ForgottenSon
Waarom ben je gezakt met je stem?

ElsenaarMetal
Voor dit album? Omdat ik veel albums wat ook wel te zien is in mijn profiel de cijfers heb aangepast. verhoogd verlaagd. Ik heb de plaat van Daughtry weer een aantal keer beluisterd en ik hij pakte me al minder dan de vorige keer dat ik hem luisterde. hij is nog steeds niet slecht. maar wel een stukje minder. vandaag 0.5* eraf

PriestMaiden
Goed debuut. Op Nickelback trekken? Bwa het ligt wel in de stijl van Nickelback, Staind, 3 Doors Down, Creed, Theory of a Deadman etc maar Daughtry heeft wel een unieke stem. Feels Like Tonight, It's Not Over en vooral What I Want met Slash zijn prachtige nummers. Prima cd en leuk om samen met het vriendinnetje te luisteren.

Aardige debuut maar er had meer ingezeten. De songs zijn bij vlagen lekker maar af en toe klinkt het wat teveel boyband achtig. 3 sterren