menu

Animal Collective - Grass (2006)

mijn stem
3,76 (19)
19 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: FatCat

  1. Grass (2:58)
  2. Must Be Treeman (3:14)
  3. Fickle Cycle (4:28)
totale tijdsduur: 10:40
zoeken in:
Nihilisme
Jeetje, ik wist niet eens dat deze bestond. Afijn, gelijk even opgezocht. Grass blijft natuurlijk een geniale single. Must Be Treeman lijkt wel een soort van... soundscape in een obscure, duistere videogame en Fickle Cycle is briljant met haar vrolijkheid.

avatar van herman
Caps-bericht verwijderd.

UnknownPleasure
haha,
wat ik daar dus schreef was 5 keer FICKLE CYCLE .. ik bedoelde daarmee dat ik elke keer als ik dat nummer hoor rondspring in mijn kamer en op dat stuk ongeveer alles in mijn kamer aan gort sla
geweldig nummer. het zelfde geld voor Grass , en Must Be Treeman is inderdaad een mooi duister nummer, dat mij soms doet rillen.

avatar van arcade monkeys
4,0
In dat gekwak in de intro van Must Be Treeman hoor ik de ene keer het woord 'Morning' en de andere keer 'Woodie'. Zeer vreemd dat een geluid als twee compleet verschillende woorden klinkt. Verder is Must Be Treeman wel een van de minste nummers uit hun oevre. Het geniale Grass en het prima Fickle Cycle maken het wel een fijn plaatje.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:11 uur

geplaatst: vandaag om 06:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.