Clap! Clap! - A Thousand Skies (2017)

Italië

3. Oriens. Oriri (2:20)
  4. Hope (4:10)

met OY

5. Ar-Raqis (2:40)
  6. A Thousand Skies Under Cepheus’ Erudite Eyes (2:46)

met John Wizards

7. Ode to the Pleiades (6:01)
  8. Betelgeuse’s Endless Bamboo Oceans (2:28)
  9. Witch Interlude (1:47)
  10. Rainy Souls, Gloomy Futures (2:33)
  11. Flowing Like a Snake in Ophiuchus’ Arms (2:12)
  12. Centripetal (2:23)
  13. Rainbow Coast (2:40)
  14. Elephant Serenade (2:26)
  15. Ascension Psalm (2:51)

met HDADD

avatar van E-Clect-Eddy
Zo, dat komt weinig voor dat iets met het genre Wereld muziek zo prominent in beeld is op MuMe. Zal de drie singles zo dan maar eens beluisteren... Nguwe + Hope + Ar-Raqis

avatar van Ploppesteksel
Ar-Raqis is er alvast pal op. Ik ben benieuwd!

Een spannende mix van wereldmuziek en dance/electronic.

Puur toeval dat ik Bongeziwe Mabandla getipt kreeg, zijn laatste album ben gaan beluisteren, via YouTube ontdekte dat hij gastvocalen voor Clap! Clap! verzorgt en vervolgens het album terugzien op de voorpagina van Musicmeter.

Genoeg redenen om het album in z'n geheel te beluisteren. Een bonte mix van stijlen, zonder dat het erg geforceerd over komt.
Wel typisch zo'n album waar ik voor in de stemming moet zijn. Ik ben dan ook benieuwd hoe dit op de lange termijn gaat uitpakken.

avatar van E-Clect-Eddy
Ik nog wat nummers van een eerdere release geluisterd en het klinkt best wel lekker, fijne mix van stijlen soms wat psychedelisch.

avatar van Poles Apart
Deze gast heeft toch Paul Simon's laatste album "Stranger to Stranger" ge(co)produceerd of vergis ik me nu?

Poles Apart schreef:

Dat lees ik nu net ook op Clap! Clap! - Wikipedia

... en was vooheen bekend onder Digi G'Alessio - Cirque de Poche (2012)