menu

Spasmodique - From Villa Delirium (2001)

mijn stem
4,00 (4)
4 stemmen

Nederland
Rock / Avant-Garde
Label: Friction

  1. All Our Yesterdays (3:51)
  2. Villa Delirium (3:13)
  3. Dead Babies (3:44)
  4. New Tattoo I (1:37)
  5. New Tattoo II (Patriots) (4:31)
  6. High (5:50)
  7. Holiday in Manchester (3:33)
  8. Tristan Tristan (7:39)
  9. Shades of a Daydream (9:14)
totale tijdsduur: 43:12
zoeken in:
Lau
De ene come-back is de andere niet, maar na zoveel jaar gelijk je beste werk afleveren: dat is klasse! Nog steeds gedreven, nog steeds relevant. En luister ook eens naar de andere bands van Mark Ritsema: Cobraz (Sato Bar), Raskolnikov (Studio Gloria / The Jezebel Shanty), Nightporter (In a Valley of Wolves) en binnenkort: Polar Twins.

avatar van Rainmachine
3,5
Mooi album van Spasmodique. Het optreden bij de VPRO (of was het de VARA?) was fenomenaal. Dan kun je horen hoe deze band kan klinken als de juiste mensen achter de (opname)knoppen zitten. Ik heb de opnames nog ergens liggen, dat klonk echt heel erg goed. Nu moeten we het hier mee doen, ook zeker niet slecht hoor, maar er had meer in gezeten naar mijn mening. Verder niets dan lof voor deze doorzetters, want dat zijn het zeker.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:13 uur

geplaatst: vandaag om 02:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.