Guesch Patti - Labyrinthe (1988)

Frankrijk
Label: EMI

1. Let Be Must the Queen (4:14)
  2. Triangle (4:35)
  3. Etienne (4:10)
  4. Backstage D'une Star (1:55)
  5. Bon Anniversaire (4:14)
  6. Faits Divers (4:25)
  7. Roule... Tu Dis (3:55)
  8. Culture (3:57)
  9. Cul Cul Clan (3:56)
  10. Manque un Detail (3:40)
  11. Tout Seul... (4:26)
  12. C'est Pas Assez (4:20)
  13. Un Espoir (3:45)
avatar van monique
ik vond destijds het nummer '' etienne'' wel een heel goed nummer,maar voor de rest ken ik dit album niet

avatar van Kos
Kos
Briljant nummer gewoon, Etienne.

avatar van dix
dix
kennelijk is etienne een nummer wat het goed doet met oud en nieuw.

avatar van Poeha
Etienne, Les Fleurs Carnovores (ook van Guesch Patti), Tango (van Dalbello) en Like The Way I Do (Melissa Etheridge) waren en zijn gewoon kneiters van tracks van eind jaren '80

Etienne is een steengoed nummer maar de opener Let be must Be The Queen,de 2de single is ten onrechte vergeten en minstens even sterk als de voorganger.

avatar van pureshores
Etienne herinnert aan de vakantie in 1988. Het heeft bij mij vooral een humoristische herinnering met die bop bop bop bop bas en wanhopige kreunkerm ergens in het midden

avatar van Rainmachine
De eerste twee platen zijn zwaar okay en ook het derde album Gobe is nog prima te pruimen. Deze Franse kinky dame was destijds omringt door een stel zeer goede muzikanten en was zeker live erg goed. Ze stond eind jaren 80 ook nog op Pinkpop als ik het mij goed herinner. Ik draai dit nog regelmatig ook al moet ik zeggen dat de productie niet overal even goed is. Dat had veel beter gekund. Het tweede album Nomades wat onder de noemer Guesch Patti & Encore is uitgebracht is ook top. Zit nu naar de maxi van Etienne te luisteren maar dat valt heden ten dage niet mee door de schelle productie, wel een super lekker nummer. De Engelse versie had ze beter achterwege kunnen laten, de Frans versie is veel beter.