menu

Sorority Noise - You’re Not as _____ as You Think (2017)

mijn stem
3,61 (18)
18 stemmen

Verenigde Staten
Punk / Rock
Label: Triple Crown

  1. No Halo
  2. A Portrait Of
  3. First Letter from St. Sean
  4. A Better Sun
  5. Disappeared
  6. Car
  7. Where Are You
  8. Second Letter from St. Julien
  9. Leave the Fan On
  10. New Room
zoeken in:
avatar van coldwarkids
4,5
Dit is een topper in z'n genre. Perfecte melodieën, goed uitgeschreven.

avatar van oftewel
5,0
Emo wordt snel gelinkt met punkrock, een vleugje Weezer invloeden en flink wat Jimmy Eat World maar Sorority Noise stijgt hier ver bovenuit. Behoorlijk donkere teksten dissoneren met muziek waar de gemiddelde emo liefhebber van gaat springen. En dat maakt deze plaat bijzonder. Erg bijzonder zelfs. Het is een schitterende ode aan hen die we dierbaar zijn maar niet meer in staat zijn om samen van deze plaat te genieten. Dit is verre van dertien in een dozijn, dit is een erg knappe plaat!

4,0
Dim
Ik heb hier wel vier sterren voor over. Veel erg fijne muzikale stukken in bijna elk nummer. De zanger klinkt soms alsof hij er niet zoveel zin in heeft maar dat stoort niet, sterker nog, het past wel bij de muziek.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:36 uur

geplaatst: vandaag om 17:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.