Iguana Death Cult - The First Stirrings of Hideous Insect Life (2017)

Label: Amphibian

1. Pyramids (5:03)
  2. The Dreamer (5:10)
  3. Can of Worms (4:07)
  4. Whispers (3:40)
  5. Seven Tongues (3:51)
  6. Mutterschiff 308 (3:33)
  7. Freak (3:38)
  8. Voodoo Mirror (3:37)
  9. Jellyfish (4:40)
avatar van VladTheImpaler
Wat een heerlijke portie garage rock is dit zeg. Vaart blijft er het hele album lekker inzitten. Aanrader voor alle liefhebbers van Thee Oh Sees, Ty Segall etc.

Lau
Gisteravond in Rotown, Rotterdam het dak eraf! Vandaag nog eens lekker overgedaan met deze plaat. Heerlijke surfpunkpsychedeligaragerockofzoiets, die live volledig wordt waargemaakt. Iguanas for president!

avatar van Ducoz
Ik vond dit eigenlijk een beetje een teleurstelling. Zeker als je ze eens live aan het werk heb mogen zien en je ziet en hoort wat een energie daar vanaf spat..! Dan vind ik de plaat maar matjes en net wat gewoon, terwijl het er allemaal in zit.

avatar van sj0n88
Niet live gezien, maar thuis in de huiskamer klinkt dit fantastisch. Er is een tijd geweest waarin ik verbaasd was wanneer zo'n goede plaat van Nederlands bodem afkomstig bleek te zijn, maar die tijd is nu wel voorbij. Deze band past inderdaad mooi in het rijtje Thee Oh Sees, Ty Segall en doet daar in mijn ogen helemaal niet voor onder.

avatar van sj0n88
Ah, fijn! Ze komen naar Best Kept Secret. Als de plaat door sommigen als matjes wordt afgeschilderd ten opzichte van hun live performance, dan moet dit wel een fantastisch groot feestje worden

avatar van steve harris
Vanavond live in Dokkum