Wild Christopher - Time Reveals All Wounds (2017)

Alternatieve titel: Wave One Wave Two

geen stemmen

Label: 574462

1. Little Bit Broken (3:49)
  2. Pebble (3:20)

met Brian Wilson

3. 3 AM Brain Wash (3:50)

met Brian Wilson

4. Start Digging the Holes (3:14)
  5. More Guns Than Roses (3:28)

6. Be (3:12)
  7. Itch (4:02)

8. Walk on Water (4:08)

met Brian Wilson

9. Hold You Tomorrow (4:26)
  10. Come Clean (3:28)

avatar van E-Clect-Eddy
Een vreemde en vage release waartoe ik aangetrokken werd op Spotify omdat Brian Wilson hierop mee zou doen. Daar was ik wel benieuwd naar, maar ik heb nu de helft van het album geluisterd en kan die beroemde Strand Jongen er niet in herkennen.

De achtergrondzang staat daarvoor te ver / diep in de mix en is dus niet duidelijk te horen/verstaan. Het is ook maar de vraag wat een 60s Pop (Rock) icoon te zoeken heeft op een Alternatieve Rock / Singer-Songwriter album als deze? Vandaar dat ik denk dat deze Wild Christopher handig probeert in te spelen op een gastact die toevallig dezelfde naam heeft als die beroemde Beach Boy.

Iemand die hier z'n licht op kan schijnen want ik kom er niet ver.