Freak Power - Drive-Thru Booty (1995)

Canada
Jazz / Dance
Label: 4th & Broadway

1. Moonbeam Woman (4:48)
  2. Turn on Tune in Cop Out (4:24)
  3. Get in Touch (5:23)
  4. Freak Power (3:55)
  5. Running Away (4:05)
  6. Change My Mind (4:29)
  7. What It Is (4:50)
  8. Waiting for the Story to End (3:53)
  9. Rush (4:11)
  10. Big Time (4:35)
  11. The Whip (5:49)
avatar van dynamo d
Nummer 'Turn on Tune in Cop Out' is een heerlijk nummer. Heb ik ooit nog eens op cd-single gekocht. Als de lente over paar maandjes komt, zet ik 'm weer op.

avatar van coolaid
Leuk weetje: Freak Power is opgericht door Norman Cook = Fatboy Slim, samen met zanger Ashley Slater.

Ik heb ooit eens een remix EP gehad op bandje, dit waren remixes van Freakpower, maar ben het bandje kwijt. Dit was wel vet, vind er op het web ook nergens meer iets van terug.. balen. Zegt iemand dit iets?

Een van de remixes vind ik terug op het Rebirth of Cool volume 5 album: Freakpower - turn on, tune in, find joy

avatar van coolaid
Ik heb de remix EP gevonden: Freak Power In Dub - The Fried Funk Food EP! 6 nummers.... vet schijfje. Zal hem binnenkort even toevoegen aan de site!

Turn On, Tune In, Cop Out...

Lichtelijk geniale single.
Beetje een voorloper van Fun Lovin' Criminals, als je het mij vraagt.

avatar van FunkStar
Turn on Tune in Cop Out, heerlijke feel good music!!

avatar van Osiris Apis
FunkStar schreef:
Turn on Tune in Cop Out, heerlijke feel good music!!

Ik hoorde het nummer in het intro van de film 'Flirt'. Maar ik wist niet wie het was, dus heb ik de tekst gegoogled.
Wat een lekker groovy nummer. Stevie Wonder achtige funky rhodes, latin drums en erg goede stem.
De stem komt me wel bekend voor. Kan ik hem ergens anders van kennen? Of is er een zanger die erop lijkt?

kaztor schreef:
Turn On, Tune In, Cop Out...

Lichtelijk geniale single.
Beetje een voorloper van Fun Lovin' Criminals, als je het mij vraagt.

Ik moest ook aan FLC nummer Loco denken.