She Pleasures Herself - Fetish (2017)

Portugal

3. Trust (4:08)
  4. Fake (3:52)
  5. Dance with Her (4:00)
  6. Ghost (3:57)
  7. I Can't Live in a Living Room * (3:27)
  8. Oceans of Pleasure (4:29)
  9. Touch (4:04)
  10. Use You in Pogo (4:26)
  11. The End (4:25)
Opvolger van Uni_Form

avatar van E-Clect-Eddy
Even de 3 eerste nummers beluistert op bandcamp en ik vind dit wel interessant, donker, alternatief, cold wave, gothic, new wave, post-punk. Laat ze maar deze kant op komen voor de volgende Grauzone, ga ze zeker kijken.

E-Clect-Eddy schreef:

Ken je deze Uni_Form - Mirrors (2010)

DjFrankie (moderator)
Bandnaam komt uit These Things van She Wants Revenge.

avatar van E-Clect-Eddy

Nee, heb wel gezocht naar de band op Spotify maar niet kunnen vinden... blijkbaar alleen op bandcamp

Deze van She Pleasures Herself ga ik morgen of overmorgen eens compleet luisteren en dan wellicht ook dat andere album als Uni_Form.

avatar van Alicia
Is dit dezelfde band onder een andere naam? Kan het niet helemaal volgen.

DjFrankie (moderator)
Uni_form bestaat niet meer. Dit is de nieuwe band. Iets meer synths iets minder interpol dan Uni_form

avatar van E-Clect-Eddy
Aardig naar Gothic Rock neigend album met een scheutje Synthpop, een soort van light versie van The Sisters of Mercy.

DjFrankie (moderator)
Idd Sisters of Mercy ten tijde van jaren 80. Zeer donkere stem. Ik kan dit erg waarderen.

avatar van WesleyX16
Het doet me ook aan She Wants Revenge denken. Maar dan veel kaler.