Dave Matthews Band - Live Trax Vol. 6 (7.7-8.2006 Fenway Park, Boston, MA (2006)

Label: RCA

1. Everyday (9:00)

2. Pig (7:19)

met Rashawn Ross

3. Proudest Monkey (7:12)

4. Satellite (5:09)

met Rashawn Ross

5. The Idea of You (4:49)

6. Grey Street (4:35)

7. Bartender (16:41)

8. Crash into Me (5:58)
  9. Jimi Thing (17:57)

met Rashawn Ross

10. The Last Stop (10:53)

met Rashawn Ross

11. Digging a Ditch (5:20)

met Rashawn Ross

12. Tripping Billies (6:18)

13. Can't Stop (5:05)
  14. Hunger for the Great Light (4:11)

met Rashawn Ross

15. Louisiana Bayou (7:51)

16. Ants Marching (7:39)

17. Smooth Rider (9:44)

met Rashawn Ross

18. Stay (Wasting Time) (7:10)

met Rashawn Ross

19. One Sweet World (7:14)

met Rashawn Ross

20. What Would You Say (5:38)
  21. Don't Drink the Water (12:19)

22. Say Goodbye (9:26)
  23. Grace Is Gone (15:03)
  24. American Baby (5:24)

25. Break Free (8:10)

met Rashawn Ross

26. Sweet Caroline (3:54)

met Rashawn Ross

27. So Much to Say (4:18)

met Rashawn Ross

28. Anyone Seen the Bridge? (1:30)

29. Too Much (5:44)

30. Can't Stop (5:27)
  31. Crush (13:47)

32. What You Are (7:53)

met Rashawn Ross

33. Dancing Nancies (11:00)

34. Warehouse (11:40)

met Rashawn Ross

35. Pantala Naga Pampa (0:40)

36. Rapunzel (7:09)

met Rashawn Ross

37. American Baby Intro (6:07)

38. Two Step (12:59)

met Rashawn Ross

Echt een geweldig album. Het bestaat uit 4 cd's, waarbij de eerste 2 cd's de eerste dag behelst en de andere 2 de tweede dag. Behalve het nummer Can't Stop bestaan de 2 concerten uit volledig andere nummers. Dit album is ook het eerste uit de Live Trax- serie, dat in de winkels terecht is gekomen dankzij de enorme vraag van de fans. De andere albums uit de reeks zijn enkel online te koop.

Tijdens de concerten spelen ze 3 nieuwe nummers, namelijk The Idea Of You, Can't Stop en Break Free. Vooral The Idea Of You vind ik een fantastisch nummer en ook het publiek blijkt het te waarderen. Ook zegt Dave dat hij van het nummer houdt. Verdere favorieten tijdens deze concerten zijn Don't Drink The Water en What You Are, omdat deze nummers uiterst geschikt zijn voor een live-optreden. Ook wordt tijdens het tweede optreden, als traditie voor Fenway Park, het nummer Sweet Caroline van Neil Diamond gespeeld. Ook zeker een hoogtepuntje!

Al met al zijn het 2 geweldige optredens, die je door de goede geluidskwaliteit het gevoel geven dat je erbij bent.

avatar van hansjuvefan
Jep, en alles met Rashawn Ross, mijn favoriete trompettist...

avatar van Stef114
TinusTepel schreef:

The Idea of You vind ik erg mooi maar als we de nieuwe nummers gaan vergelijken dan doe mij Break Free maar Oew die Rashawn, wat een fantastisch stuk maakt ie daarvan!