Anaal Nathrakh - Eschaton (2006)

Label: Season of Mist

1. Bellum Omnium Contra Omnes (3:16)
  2. Between Shit and Piss We Are Born (3:54)
  3. Timewave Zero (3:01)
  4. The Destroying Angel (3:11)
  5. Waiting for the Barbarians (4:46)
  6. The Yellow King (4:54)
  7. When the Lion Devours Both Dragon and Child (4:57)
  8. The Necrogeddon (4:11)
  9. Regression to the Mean (3:12)

met Attila Csihar

lambf
Muziek voor Het einde der tijden. Zo omschijven de heren Irrumator en V.I.T.R.I.O.L hun muziek. Het is echter geen band, maar een project, want zij zijn de enige die echt erin zitten. verder doen er nog een paar andere muziekanten mee.

Nu de Muziek: Black metal, niet de melodieuse variant, maar hard, beukend en snel. Sterker nog, het ligt soms tegen de Grindcore aan. Verder heb je wel stukken die iets melodieuser/langzamer zijn, maar die zijn dan wel weer heel vet. De zang springt dan van de screams en andere raars naar iets meer hardcore-achtige zang. Jammer?, nee, hierdoor krijgt de zang meer diepgang.
Verder nog een vermelding voor Regression To The Mean, een Black/Industrial nummer, heel vet. tsja, ik kan niet anders dan een 5* geven .

vergeet nummer 2 en 5 niet te vermelden daar zitten mooie clean zang stukken in verwerkt

lambf
Lord_Chlamydia schreef:

Helemaal mee eens

avatar van mathias
When the Lion Devours Both Dragon and Child is anders mijn favoriete nummer. Zo ziek, zo snel, zo brutaal. En wat een briljante intro

Al bij al een heel mooi plaatje, maar de genialiteit van het net genoemde nummer wordt jammer genoeg nergens anders nog gehaald (tenzij misschien in het tweede nummer). Toch een erg verdienstelijke 3,5*

bro
goh, dit is helemaal mijn genre niet. ik kan blac metal en grindcore eigelijk niet echt uitstaan. en toch... toch vind ik dit echt goed wie had dat gedacht. Ik stoor mij dikwijls aan de extreem lang of just extreem korte duur van liedjes in deze genres. hier is de lengte mooi normaal, prachtig de cleane zang die er af en toe in verweven zijn maken het helemaal af
ik twijfel tussen 4* en 3.5* want al bij al zal dit nooit mijn dagelijkse kost worden.

bro schreef:
.....

ondertussen wel al fan van grindcore en dergelijke, al ben ik mn oude bands niet vergeten hoe ene mens van smaak toch kan veranderen hé. deze cd vind ik ondertussen nog beter. niet perfect maar houd mij toch heel erg goed in zn ban. 4.5*

avatar van Nakur
Deze cd staat in mijn GTA San Andreas mp3 map. Dus altijd op de radio. Prima soundtrack

bro
"Kill everybody in the whole world, Moehahaaaa!!"
eerste zinnetje dat je hoort in the destroying angel. prachtig gewoon!!! ben er verslaafd aan geworden. prachtplaat. chaotisch en toch zo volmaakt! 4.5*

avatar van Haunted
Stem inmiddels verhoogd naar vijf sterren, fantastisch album. En uiteraard ook een (bescheiden) plek in mijn top tien.

avatar van verdronkenvis
Wat een uitzinnig album. Zelden zo'n explosieve mix gehoord.
Dit is steenhard!

avatar van mayhemblik
Ze zijn met z'n tweeen?????????
Zo op het gehoor is dit een heel peleton geesteszieke ex millitairen die een flinke knauw hebben opgelopen in den vreemde.

avatar van mayhemblik
Welke worden mij door jullie nog meer aangeraden van dit olijke duo?

avatar van aslan
aslan (crew)
mayhemblik schreef:
Welke worden mij door jullie nog meer aangeraden van dit olijke duo?

'Hell Is Empty and All the Devils Are Here' is mijn favorietje

avatar van mayhemblik
Vriendelijk dank, ga er als de gesmeerde bliksem achteraan en dan zal ik mijn huisdieren weer eens ouderwets de stuipen op hun behaarde lijf jagen.

avatar van mayhemblik
Ik heb hem in bezit Aslan, je hoort nog van me wat ik er van vind, mocht ik het overleven natuurlijk.

Ik houd van metal maar dit is echt niet mijn ding . Niet om anderen te bashen ofzo hoor .