Blanket of Secrecy - Say You Will (1982)

Label: WEA

1. Say You Will [Extedend Version] (5:32)
  2. Feather in My Hand (3:44)
  3. In the Garden (2:46)
Say you will is een pareltje uit de jaren 80. Deze extended versie van dit nummer is gewoon puur genieten. De andere 2 nummers zijn helaas niet zo bijzonder, vandaar dan ook niet de maximale score.

avatar van dynamo d
Zojuist weer eens naar Say You Will geluisterd. Wat is dat toch een fenomenaal kippenvel nummer. Zo ijzersterk, vooral de gitaar en zang!

avatar van Raymond S
Singel, elpee en 12" in bezit. Deze band is een duidelijk voorbeeld van een onbekende "one hit wonder".
Een lid van de band is Peter Marsch...Peter wie???
Deze Peter Marsch heeft ooit nog een singel met Vangelis opgenomen (Don't be foolish = tip geweest in 1980). Maar ook sessiemuziekant geweest bij Peter Godwin (Images of heaven).

Say you will is een supernummer welke moeilijk op cd is te vinden, de rest van de muziek is teveel 80's om een klassieker te zijn.

avatar van Manfield
Wat een heerlijke versie van "Say You Will". Ik vind deze band helemaal geen "one hit wonder". Het overgrote deel van de lp uit '82 is gewoon top.

Overigens hebben ze in 2017 ook nog een album uit gebracht, daar is niet zo veel meer aan..

avatar van Alicia
Goh, hier heb ik weer zo'n 'bijna vergeten parel uit de oude doos' terug gevonden en dan heb ik het natuurlijk over Say You Will. ?