menu

Gregory Page - So It Goes (2017)

mijn stem
3,60 (5)
5 stemmen

Verenigde Staten
Folk
Label: V2

  1. So It Goes
  2. Say a Prayer
  3. Hollywood Heroes
  4. Just to Get Away from You
  5. Dead & Gone
  6. On My Own Way
  7. Somewhere Far You Are
  8. Dusty Road
  9. Sleeping Dogs
  10. Knife in My Chest
  11. This Side of Heaven
zoeken in:
avatar van muziekobsessie
3,5
gospel, country, jazz, folk komen allemaal aan bod op dit album. Orkesten en koren worden met gemak uit de kast getrokken waardoor dit een heerlijk zeer gevarieerd plaatje wordt. Tis alleen dat ik niks met steelguitar hebt dat de countrynummers mij iets te saai zijn. maar verder n vette aanrader!

avatar van aERodynamIC
3,5
Het gaat inderdaad alle kanten op. Niet vervelend. Ik heb juist weer wat meer moeite met de ietwat saaie zang. Het is dat de instrumentatie veel goedmaakt.

3,5
Gregory Page, de man die wilde klinken alsof zijn liedjes zó uit de jaren 30-40 komen, heeft blijkbaar een tijdssprongetje gemaakt, zit nu in de jaren 50-60 en zingt zijn liedjes alsof ze uit het American Songbook komen, inclusief de weelderige orkestratie. En dat lukt op alle fronten: mooie liedjes, mooie teksten, mooie arrangementen, aangename stem. Het spreekt mij meer aan dan veel van de oorspronkelijke crooners omdat het iets ingetogener is.

't Is mij alleen met wat té aangenaam. Dat hoort bij de stijl en zou eigenijk een compliment moeten zijn, maar ja. Heerlijke zondagochtendmuziek, dat wel.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:14 uur

geplaatst: vandaag om 15:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.