Howe II - High Gear (1988)

Label: Shrapnel

1. High Gear (4:41)
  2. Carry the Torch (4:01)
  3. Strat-O-Various (1:13)
  4. Disorderly Conduct (4:33)
  5. Thinking of You (5:02)
  6. Standing on Line (3:32)
  7. Ferocious (4:34)
  8. Don't Let the Sloe Gin (Order the Wine) (5:08)
  9. Party Favors (3:30)

met Jason Becker en Mike Varney

10. Social Fever (5:50)
avatar van sinkthepink
Erg goede plaat hoor dit. De muziek neigt erg naar Van Halen maar laat dat nou een van mijn favoriete bands zijn. Nummer 9 heeft gastsolo's van Mike Varney en Jason Becker.

Na deze kwam nog "Now hear this" en is Greg Howe verder gegaan met zijn solo carriére. Deze cd zoek ik nog, dus als iemand er vanaf wilt ?

Een veelzijdig party hardrock album in de stijl van de oude Van Halen met alleen maar goede tracks!
Muzikaal technisch ook prima met rauwe zang van Al Howe (een kruising tussen Little Richard en David Lee Roth).
Echt een band album met top bijdragen van elk bandlid.
Aanrader!

speedy66
Waanzinnige cd die ik bij vlagen weer eens draai. Van halen is een leuke vergelijking maar deze band is een stuk beter dan Eddie & co. Cathy riffs, (redelijk) goede zang en super drumwerk van Joe Nevolo. Vrijwel alles klopt aan deze cd... hoewel de productie m.i. ietswat schel is. Geldkwestie waarschijnlijk.