Pama International - Love Filled Dub Band (2008)

Reggae
Label: Phoenix City

1. Wherever You Lead (3:20)
  2. Lovely Wife (4:26)

met Rico Rodriguez

3. Highrise (5:00)

met Michie Otte

4. Orgon Will Follow (3:06)
  5. Tomorrow's News Today (4:42)
  6. Come as You Are (4:31)
  7. First Impression (3:25)
  8. Throwaway Society (3:40)
  9. Wonder Wonder (3:51)
  10. Lovely Dub (4:30)
  11. The Race for Inner Space (5:20)
  12. Be My Guest (3:36)
avatar van HenkiO
Pama International is verantwoordelijk voor de comeback aan het muziekfront van Lynval Golding, ooit gitarist van de legendarische skaband The Specials en Fun Boy Three. Alleen daarvoor mogen we zanger Finny en toetsenist Sean Flowerdew ~ twee oudgedienden van Special Beat (kruisbestuiving van The Specials en The Beat) ~ dus al dankbaar zijn.
Na 'Trojan Sessions' (de eerste nieuwe op Trojan sinds zo'n 30 jaar) heeft het stel nu een plaat afgeleverd vol heerlijke authentieke ska, rocksteady en roots rockers reggae. Ze worden bijgestaan door ondermeer Rico Rodriguez en bassist Sir Horace Panter. Hier klinkt zowel de soul van Stax als de invloed van (dub)producers King Tubby en Lee Perry in door.
Lekkerste ska/reggae plaat sinds tijden.