Hitzone Best of 2005 (2005)

Alternatieve titel: 538 Hitzone

Label: Sony

1. James Blunt - You're Beautiful (3:20)
  2. The Pussycat Dolls - Don't Cha (4:35)

met Busta Rhymes

3. Robbie Williams - Tripping (4:36)
  4. DHT - Listen to Your Heart (4:33)

met Edmée

5. Gwen Stefanie - Hollaback Girl (1:55)
  6. Kane - Something to Say (3:30)
  7. Guus Meeuwis - Geef Mij Je Angst (3:42)
  8. Di-rect - Hungry for Love (3:54)
  9. U2 - City of Blinding Lights (4:15)
  10. Coldplay - Speed of Sound (4:50)
  11. Ali B - Leipe Mocro Flavour (3:13)
  12. Gavin DeGraw - I Don't Want to Be (3:40)
  13. Kelly Clarkson - Since U Been Gone (3:11)
  14. Mario - Let Me Love You (4:13)
  15. Amerie - 1 Thing (4:00)
  16. Bon Garcon - Freek U (3:24)
  17. Akon - Lonely (3:58)
  18. EliZe - Automatic (I'm Talking to You) (3:10)
  19. Crazy Frog - Axel F (2:52)
  20. Jan Smit - Vrienden voor het Leven (2:52)
  21. Lange Frans & Baas B - Het Land Van [Live] (4:22)
  22. Bon Jovi - Have a Nice Day (3:38)
  23. Black Eyed Peas - Don't Phunk with My Heart (4:01)
  24. Sugababes - Push the Button (3:35)
  25. Racoon - Love You More (3:15)
  26. Anouk - Girl (3:31)
  27. De Jeugd van Tegenwoordig - Watskeburt?! (3:30)
  28. Uniting Nations - Out of Touch (2:47)
  29. Brace - Vraag Jezelf Eens Af (3:15)
  30. Natasha Bedingfield - Unwritten (4:15)
  31. Will Smith - Switch (3:13)
  32. Katie Melua - Nine Million Bicycles (3:13)
  33. Within Temptation - Angels (3:38)
  34. Keane - This Is the Last Time (3:23)
  35. Gerard, Rene en Gordon - Live at the Arena (Part 2) (4:30)
  36. Lasgo - All Night Long (3:27)
  37. Daddy Yankee - Gasolina (3:14)
  38. Schnappi Das Kleine Krokodil - Schnappi (2:08)
  39. Ch!pz - One Two Three (3:27)
avatar van Gretz
Een optelsom maakt 2,74 en dat is net niet voldoende voor 3*. Sommige nummers zijn geweldig, maar andere mag ik tótaal niet.

0,5
Tja, ik kom echt niks maar dan ook niks goeds tegen. 0,5* daarom, helaas.

Ik vind het een goed album, ik vind hitzone albums ook wel eens leuk om te luisteren 3,5

avatar van Hans Brouwer
MJ_DA_MAN schreef:
Tja, ik kom echt niks maar dan ook niks goeds tegen. 0,5* daarom, helaas.

Oh.... Er staan nummers van Keane en Coldplay op . But don't worry....., I agree .

Een stuk of 9 nummers vind ik best wel aardig. De rest is niet aan mij besteed. Laat ik netjes zijn: 1.5*

avatar van Wib0__
Opzich zitten er wel lekkere nummers tussen, maar er zitten ook nummers tussen waarvan je denkt; ''noem je dit muziek?!''

Ik geef een 3,5*

Hans Brouwer schreef:

Die van Coldplay is duidelijk hun zwakste single ooit, en van Keane krijg ik hoofdpijn En ik ben op de hoogte van jouw kijk op Coldplay en Keane, Hans

avatar van oruiz
meesterwerkje

grapjas

avatar van Steez
0,5
Zijn er nu écht mensen die dit kopen?
Dit is gewoon een compilatie met de meest VERSCHRIKKELIJKE nummers uit 2005 en dat noemen ze dan best of....... Treurig jaar dan voor de BrEeZaHs......

avatar van Sjaakspeare
Deze CD heeft me wel aan het lachen gekregen, is ie nog ergens goed voor geweest.

avatar van BlueVelvet
Schnappi Das Kleine Krokodil - Schnappi

avatar van frankvankesteren
Ik ben ze even langs gelopen en er zitten welgeteld 5 goede, redelijke nummers tussen...

Als ze dit een best of noemen dan vraag ik me af of het iets zegt over Hitzone of over 2005... of over beiden

Edit: excuses, het zegt natuurlijk alleen iets over hitzone, die andere CD's staan ook vol met baggernummers namelijk

avatar van gemaster
0,5
Alleen Robbie Williams en Kelly Clarkson zijn goed. De rest is om te huilen zo slecht.

0,5
Veel, maar dan ook veel respect degene die er zoveel tijd heeft ingestoken om al deze waardeloze clips toe te voegen .

avatar van frankvankesteren
dit kan tegenwoordig net zo goed het forum "wie kan het meest origineel een album afkraken" worden

avatar van Haveaniceday
idd, maar feit is dat er weinig aanhangers van dit soort muziek op deze site zijn te vinden..

Persoonlijk vind ik Keane, Katie Melua, Racoon, Guus Meeuwis -en Bon Jovi ook wel een beetje- best aan te horen.

En de rest. Tja.. Goed om erachter te komen waarom je niet (meer) naar top40 luistert..

MJ_DA_MAN schreef:

Hahaha!.. precies ja!.. ik stond er ook van te kijken!..

anyway, deze mensen hebben wel hart voor musicmeter..

dimwit
Ik wist niet dat 2005 zo'n slecht jaar was dat Schnappi en Ch!pz op een best of van 2005 moet komen te staan..

avatar van Safri
0,5
Echt werkelijk waar, alle 39 bagger. Misschien dat ik dan de Sugababes nog het leukste vind. Ik ben echt objectief, maar mijn God wat een baggerjaar dat 2005.

Maarten||
sorry mensen, dit is gewoon 0,5 waard.. geen goedlopend geheel, de helft van de nummers is 1 grote grap. alles hiervan is heel gecommercialiseerd. het halve puntje dat ze van me krijgen is omdat er in sommige nummers nog een klein beetje kwaliteit uitkomt.

er staan zeker een aantal goede nummers op het is niet zo dat het allemaal crap is...

Maarten|| schreef:
geen goedlopend geheel

Wat had je dan verwacht van een VERZAMELAAR van een heel jaar in alle uiteenlopende vormen van commerice?

Maarten||
Tis maar dat sommige mensen het hier weten

dimwit schreef:

crazy frog staat er ook op

avatar van kaztor
1,0
Het beste van 2005 belooft dit...
Nou, ik ga er eens voor zitten:

Redelijk geslaagd zijn Sugababes en Amerie.
Half geslaagd zijn: U2, Racoon en Anouk.
De rest? Bagger van het allerergste soort!~

Dat allemaal uit het jaar van Foo Fighter's In Your Honor, Mars Volta's Frances The Mute, My Morning Jacket's Z, QOTSA's Lullabies To Paralyze en Beck's Guero.
En dat noemt zich Best Of 2005...

avatar van kaztor
Safri schreef:

Ik vind trouwens dat alles vanaf pakweg 1998 behoorlijk slecht is in de hitparades.
De belangen van de platenmaatschappijen lijken zich nog veel erger te manifesteren als daarvoor.
Waarom anders wordt de top 10 tegenwoordig uitsluitend door debielen bevolkt?

avatar van Jochempie
1,0
Hmmm dat Robbie Williams nummer is best luisterbaar, en Watskeburt is vrij geniaal alhoewel helemaal doodgedraaid. De rest zijn eigenlijk alle redenen waarom muziek kut kan zijn.
Eigenlijk kan je hier vooral de slechtste nummers uitpakken.

Nummers 1,2,5,14,17,19.20,21,23,24,29,31,32,33,34,35,37,38 en 39 zijn werkelijk onluisterbaar vervelend. En de rest op die 2 eerder genoemde is gewoon ronduit vervelend. 0.5.

avatar van Jochempie
1,0
Meh, doe toch maar een 1 voor Watskeburt!

avatar van LucM
kaztor schreef:

Ik heb onlangs alle top-100 lijstjes van elk jaar (België en Nederland) vanaf 1960 afgedrukt en bekeken en sinds 1998 is het inderdaad huilen met de pet wat de hitparadepop betreft. Waar dat ik van het jaar 1968 bv. driekwart van de hits uitstekend vind, kan ik vanaf 1998 hoogstens 20% echt waarderen.
Van deze hitcompilatie vind ik enkel de tracks 1,9,10,26 en 32 uitstekend, tracks 3,24,30,33 en 34 mogen er ook zijn.
De rest varieert van matig tot afgrijselijk! Met name track 19 is een misdaad tegen de menselijkheid!