Der Weg einer Freiheit - Finisterre (2017)

Duitsland
Label: Season of Mist

1. Aufbruch (9:49)
  2. Ein Letzter Tanz (13:49)
  3. Skepsis Part I (5:05)
  4. Skepsis Part II (5:37)
  5. Finisterre (11:13)
  6. Neubeginn * (9:40)
avatar van Kayan
Kijk er naar uit.

avatar van AOVV
Aufbruch is in ieder geval indrukwekkend!

avatar van Don Cappuccino
Der Weg Einer Freiheit is een van de beste moderne blackmetalbands die er op dit moment rondlopen. Stellar was fantastisch, het optreden op Roadburn 2015 was ijzersterk en na het horen van de previewtracks (Aufbruch, Skepsis (Part I) en (Part II)) van deze heb ik er ook weer het volste vertrouwen in. Ik hoor een band die nog ambitieuzer is geworden, maar ook een stuk organischer en rauwer klinkt.

avatar van AOVV
Ondertussen heb ik ook het tweeluik Skepsis beluisterd, en maakt Aufbruch per luisterbeurt meer indruk. Dit zou wel 'ns een fantastisch album kunnen gaan zijn, ik ben erg benieuwd hoe het album in z'n geheel gaat klinken, en hoe de nummers die ik reeds ken binnen dat geheel gaan passen.

Zeer binnenkort ook maar 'ns in de discografie van deze interessante band duiken!

avatar van Eddie
Jaaaaa!!! na het prachtige Stellar (wat mijn eerste kennismaking met deze band was) zag ik zojuist dat de opvolger net uit is. Gelijk spotify aangeslingerd. Eddie is weer een zondag onder de pannen!

avatar van Dr.Pat
Pareltje

avatar van Kondoro0614
Waanzinnige plaat. Ik heb deze band pas leren kennen, einde 2021 door een tip die ik kreeg van de nieuwe release van deze band en eigenlijk wil ik me wat meer verdiepen in hun discografie. De band is zeker één van de beter black metal acts van de huidige tijd, en de zang in het Duits maakt het soms net weer een stukje vetter. Prachtige riffs, goed gitaar werk, mooie drums en leuke lyrics zorgen voor een algeheel sterk staande album, ik ben fan van de band en hoop nog meer werk van hun te horen in de toekomst.

avatar van Johnny Marr
Aufbruch is een waanzinnig goed nummer. Helemaal weggeblazen door die track.

avatar van Lau1986
Het lijkt allemaal wat meeslepender te klinken. Toch weet het mij niet mee te slepen. Leuke ideeën, maar geen topper en vooral leuk om eens gehoord te hebben.

avatar van Juul1998B
Hele brute plaat hoor!