Ho99o9 - United States of Horror (2017)

Hip-Hop / Rock
Label: Deathkult

1. U.S.H. (0:17)
  2. War Is Hell (3:24)
  3. Street Power (3:24)
  4. Face Tatt (2:06)
  5. When Death Calls [Interlude] (1:19)
  6. Bleed War (2:14)
  7. Moneymachine (3:15)
  8. Splash (2:50)
  9. Knuckle Up (3:57)
  10. Dekay (3:25)

met Gnar

11. Sub-Zer0 (2:13)
  12. Feels Like...[Interlude] (1:25)
  13. City Rejects (2:32)
  14. Hydrolics (3:46)
  15. New Jersey Devil (2:04)
  16. United States of Horror (4:16)
  17. Blaqq Hole (3:27)
avatar van -SprayIt-
Dit was mijn absolute hoogtepunt op Lowlands dit jaar (al was de set van Âme/Âme ook vrij onvergetelijk). Het dak ging eraf, elke vorm van moshpit is voorbij gekomen. Knotsgekke gasten met een ontembare energie. Fijne afwisseling van stijlen, een iets beter verteerbare versie van Death Grips. Ook op plaat komt het over, zeker door de koptelefoon. Zou ze nog wel eens live willen zien.

avatar van james_cameron
Een imposante bak herrie, maar het is tevergeefs zoeken naar sterke songs. De mengeling van hiphop, knalharde techno en punkrock zorgt hierdoor overwegend voor schouderophalen. Ik kan er niet zoveel mee. Live vast een hele belevenis, maar in de studio moet men zich echt gaan richten op het schrijven van memorabel songmateriaal, anders zal dit geen lang leven beschoren zijn.

avatar van popstranger
Het is moeilijk om dit niet af te doen als een bak herrie dus ga niet moeilijk doen en dit gewoon klasseren onder onbeluisterbare bagger. Heb het een kans gegeven en hoewel ik Death Grips wel kan waarderen klinkt dit eerder als een slap afkooksel. Teveel noise en te weinig… songs die naam waardig. Misschien ideaal als je als 16-jarige puistenkop je wil afzetten tegenover je ouders en dit op asociaal hoog volume door de boxen van je puberkamer knalt of om je te smijten in een pogoënde menigte op een festival maar als man van “middelbare leeftijd” (wat haat ik ook die benaming) gezeten in zijn zetel met een iPad en een blik ice-tea gaat deze muziek niet veel teweegbrengen.