Good Charlotte - Good Morning Revival (2007)

Punk / Rock
Label: Epic

1. Good Morning Revival (0:56)
  2. Misery (3:49)
  3. The River (3:15)

met M. Shadows en Synyster Gates

4. Dance Floor Anthem (4:04)
  5. Keep Your Hands Off My Girl (3:25)
  6. Victims of Love (3:45)
  7. Where Would We Be Now (3:58)
  8. Break Apart Her Heart (3:19)
  9. All Black (4:19)
  10. Beautiful Place (3:50)
  11. Something Else (3:19)
  12. Broken Hearts Parade (3:15)
  13. March On (3:13)
  14. The River [Acoustic] * (3:32)
  15. Keep Your Hands Off My Girl [Broken Spindles Remix] * (4:35)
  16. Face the Strange * (2:59)
  17. Jealousy * (3:15)
keep your hands off my girl .. gehoord op mtv vandaag .. super! nu wachten op de rest ..

Ik heb al aantal nummers gehoort zoals keep your hands off my girl, the river, march on en Beautiful Place..
ik vind ze allemaal erg mooi, maar keep your hands off my girl vind ik iets minder..
de rest is echt mooi!

dimwit
Als je keep your hands off my girl minder vind dan de rest, ben ik benieuwd hoe goed de rest wel niet is.. maar ja, dat is weer een meningverschil.

avatar van HaWe
Ja dit is de cd die ik heeel graag wil horen is er ook ergens op internet iets te horen van deze cd buiten de nummers the river & keep your hands off my girl?

goed album... the river vind ik het beste nummer, keep your hands off my girl vind ik opzich iets minder. Gezien mijn eerste indruk geef ik **** maar als deze ook na meerdere keren luisteren blijft boeien zal deze vast nog verhoogd worden.

Keep Your Hands Off My Girl is echt een goede song!!!
Love it!!
The River is ook goed!!
All Black,,Dance Floor Anthem en Victims Of Love + de 2 die ik net noemde zijn mijn favo's!!

*4.5

avatar van gameg
ik vind het leuk dat good charlotte steeds iets nieuws op hun albums voegt zoals op dit album de synthesizers maar het beetje punk wat ze nog waren gaat sinds chronicles of life and death wel steeds meer wegzakker jammer!

verder wel goed inelkaar gezet deze cd

nou, ik vind niet dat de punk wegzakt, het wordt alleen steeds meer een poppunk band

0,5
Marketingpop.

Niks mis met het ultiem kapitalistisch incashen op hypes die bij de jeugd heersen (die trend werd met de Sex Pistols al ingezet), maar dit is met afstand het meest zielloze album wat ik dit jaar gehoord heb. Toegegeven, dan moet ik me nog wagen aan Fallout Boy's treurigheid, maar geen moment raakt dit kant of wal.

Te eyelinerig voor de top 40, te gemaakt voor ieder ander denkbaar genre, maar het heeft lachwekkend slechte, my-space niveau, teksten, dus het boort vanzelf een genre aan, samen met het eerder genoemde Fallout Boy of Simple plan.

0,5*.

Ik heb het album pas 1x geluisterd uds een echt oordeel kan ik er nog niet over geven, maar ze laten wel per album een verschillend geluid horen en dat zie je binnen hun genre zelden

Ik had zojuist even een discussie waar wij het niet over eens konden worden, dus vraag ik ook maar even om jullie mening;

Waar vind je Good Charlotte het beste bij passen; buiten op de grotere podia of op de wat kleinere stages ergens binnen?

Als het aan mij lag... ergens achter in bij de wc ofzo. Om te kuisen. Maar wie ben ik dan weer.

avatar van Ploppesteksel
Wouter heeft gelijk. ach, Good Charlotte moet op de Skate Stage staan op Pukkelpop**. ergens anders horen ze niet thuis, en zeker niet op Werchter, zeker niet in de Marquee. En over de CD: hun nieuwe single is in ieder geval zeer slecht, de enigste goeie single die ik ken is Lifestyle of the Rich and the Famous, de tekst is niet hoogstaand, maar wel waar en de muziek is daar nog vrij goed al is dat niet echt mijn stijl. Nu gaan ze er zoals vele vele bandjes maar eens veels te hard over..

avatar van HaWe
Nou ik vind dat een negatieve mening. Ik vind GC er ook niet altijd beter op geworden, maar je ziet zo vaak dat als bands groter en bekender worden, ze meer geld verdienen.
En op musicmeter wordt dat vaak niet gewaardeerd. Wie zegt dat deze bands commercieler worden?
Tuurlijk profiteren ze ervan (wat zou jij doen?! ), maar ze blijven heus wel hún muziek maken, muziek waar ze zelf achter staan. Anders was dit ook niet hun 4e album, toch?
Sowieso schrijven ze hun muziek zelf en spelen ze ook zelf instrumenten, in tegenstelling tot zo'n zangeresje als Paris Hilton

avatar van 2 nite 4
heb deze album echt veel beluisterd als ik zit te gamen

Keep Your Hands Off My Girl is gewoon echt vet !!!!!
The River
Dance floor Anthem

deze top 3 vind ik gewoon echt super goeie songs

avatar van Gretz
In tegenstelling tot wat anderen vind ik Keep Your Hands Off My Girl redelijk zwak. De wat rustigere nummers doen me wel wat. Vooral Where Would We Be? is nu een van m'n favoriete nummers op dit moment. Goede tekst gecombineerd met een schitterende melodie.
Over de hele lijn wat minder dan de vorige 2 albums, meer dan 4* kan ik dus niet geven voor een band die ik nog wel altijd in m'n hart heb.

bro
keep your hands off my girl IS gwn zwak! totaal niet omdat het slecht is, zeker niet maar de rest is gwn nóg veel beter. dit is echt een prachtige cdmet een zeer hoge meezing-factor en zo hebbik het graag .
de wat meer punk achtige liedjes al Misery en The river zijn prachtig maar oo, de rustigere en schoone liedjes als A beautiful place en Where would we be now zijn puur genieten. echt geen enkel slecht liedje te bespeuren. de piano die echt doorklinkt past ook zeer goed bij de muziek. alemaal wat minder punk misschien maar het mistat hun niet. zolang er maar een paar punkliedjes op staan. of ik het nu wil of niet , ik zit de hele dagen met de teksten in mn hoofd. een cd om nooit te vergeten 5*

avatar van Gretz
Ja idd, de piano die op een aantal nummers goed doorklinkt is een waardevolle toevoeging. Good Charlotte is niet alleen meer (pop)punk, een deel van het repertoire neigt meer naar pianorock. En met die verandering ben ik ook tevreden.

bro
hopelijk is het geen tijdelijke verandering. en hopelijk is het ook geen verandering voor altijd. wat afwisseling kan geen kwaad.

avatar van AxNUS
Veel Bandjes gaan Richting poprock agtig soudje.. Opzich wel jammer. Ik vond Good Charlotte wel oké.. tot dat ik 'Keep your hands off my girl' hoorde.

AxNUS schreef:

keep your hadnds of my girl is nu ook echt wel niet te vergelijken met de gemiddelde song op deze cd. het is zelfs eerder een uitzondering. er staan echt wel beter nummers op deze cd

Echt een geweldige cd is dit

Keep Your Hands Of My Girl vind ik ook iets minder dan de rest, maar op zich vind ik dat nog best een leuk nummer.

4,5 ster ! ! !

avatar van bennerd
Onder het motto "verandering van spijs doet eten" haalde ik deze plaat (geleend van bro trouwens) maar eens uit de kast.
En ik ben echt verrast!
Good Charlotte is inderdaad ongelooflijk poppy punk, en daar heb ik normaal een gloeiende hekel aan, maar dit is gewoon heel aanstekelijk!
Nummers als Misery en The River zijn gewoon heerlijk (met de goede vocalen van de zanger van Avenged Sevenfold op die laatste), en March On is ook een goedje.
Helaas maken sommige nummers deze plaat iets minder (en dan vooral Keep Your Hands Of My Girl), maar toch is dit een plaat die ik gemakkelijk opleg als ik eens iets anders wil horen.

bro
ik ben aangenaam verrast dat jij aangenaam verrast bent

avatar van tvtje1
ik ben niet echt een good charlotte fan maar he river vind ik een heel goed nummer ( keep your hands of my girl vind ik minder minder)

ps. ik vind good charlotte eerder ergens in een zaal OF een openlucht concert met minder naambekendheid , daar zullen ze uitblinken ipv. op rock werchter tussen alle extreem goeie bands (alhoewel dit jaar ?) want daar zullen ze gewoon wat podiumvulling zijn :d

tvtje1 schreef:

good charlotte podiumvulling !!
hmm, mss heb je wel gelijk maar ze zijn een plekje op werchter zéker waard

bro schreef:

good charlotte podiumvulling !!
hmm, mss heb je wel gelijk maar ze zijn een plekje op werchter zéker waard

ik zou graag hebben dat ze naar werchter zoude gaan maar ik vind ze soms zo raar klinken (album staat wel in mn top 10 maar top 10 is nog maar vandaag en heb een voorlopige gemaakt )

kaztor schreef:
Ik vind deze band net zo tof als m'n oma's onderbroek.

vind jj oma's onderbroek zooo goed

kaztor schreef:
Ik vind deze band net zo tof als m'n oma's onderbroek.

Is dit ook ironisch bedoeld? Weet wel dat dit soort berichten eigenlijk niet thuishoren in de discussie en vaak worden weggehaald. Anders blijf je soortgelijke berichten plaatsen bij de vele bands die je helemaal niets vind en dat is toch zonde van je tijd nietwaar?