menu

Wolves in the Throne Room - Thrice Woven (2017)

mijn stem
3,77 (28)
28 stemmen

Verenigde Staten
Metal
Label: Artemisia

  1. Born from the Serpent's Eye (9:36)
  2. The Old Ones Are with Us (8:36)

    met Steve Von Till

  3. Angrboda (10:02)
  4. Mother Owl, Father Ocean (2:33)
  5. Fires Roar in the Palace of the Moon (11:29)
totale tijdsduur: 42:16
zoeken in:
avatar van Don Cappuccino
3,5
De eerste track: Born from the Serpent's Eye

Na de uitstap naar ambient op Celestite keert Wolves in the Throne Room weer terug naar blackmetal. Ik hoor in deze track behoorlijk wat ''tweede golf'' blackmetalriffs langskomen, vooral Emperor. In het midden van de track stopt de boel behoorlijk abrupt, dat had veel vloeiender gekund, maar dan komen de hemelse vocalen van Anna von Hausswolff tevoorschijn. Daarna vindt er een samensmelting van de blackmetal en de vocalen van von Hausswolff plaats. De tweede track (The Old Ones Are with Us) heb ik al gehoord op Roadburn en dat klonk ook erg goed. Ik ben erg benieuwd naar de rest van de plaat!

avatar van dix
dix
Met Anna Von Hausswolff? Dat is leuk, maar ook een beetje een gemiste kans. Had Chelsea Wolfe ook maar om een bijdrage gevraagd, dan was er serieus sprake van 'Wolves In The Throne Room' geweest.


avatar van Sith Lord
4,0
Ik heb wat wisselende recenties gelezen en Born from the Serpent's Eye moest bij mij ook nog even landen. Inmiddels heb ik al tig luisterbeurten erop zitten en naar mate ik hem vaker hoor, blijft hij alleen maar beter en beter worden. Zelfs BftSE vind ik nu erg goed.

Net als Don Cappuccino had ik ze bij Roadburn gezien en mede daardoor waren de verwachtingen hoog gespannen en ik ben zeker niet teleurgesteld. Een dijk van een album!

Rudi1984
Klinkt fijn, maar ik mis toch iets ten opzichte van de vorige albums. Het doet me allemaal net iets minder.

Kan ook de verzadiging zijn; een paar van deze platen in de kast vind ik wel genoeg. Als ik in een WitTR-bui ben, volstaat eigenlijk elk album wel.

avatar van mayhemblik
1,5
Ik had hem een tijdje terug een paar keer gedraaid en vond het toen eigenlijk niks dus ik dacht ik leg hem even weg en dan probeer ik het nog een keer.
Dat heb ik dus net gedaan en zeker vergeleken met hun andere platen vind ik het jammer genoeg nog steeds weinig aan, ik vond het zelfs af en toe een beetje kinderachtig klinken, vraag me niet wat ik daarmee bedoel maar ik voel het zo.
ZONDE!!!!

Gast
geplaatst: vandaag om 10:30 uur

geplaatst: vandaag om 10:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.