Tokio Hotel - Zimmer 483 (2007)

Duitsland
Label: Universal

1. Übers Ende der Welt (3:33)
  2. Totgeliebt (3:42)
  3. Spring Nicht (4:09)
  4. Heilig (4:03)
  5. Wo Sind Eure Hände (3:37)
  6. Stich Ins Glück (4:04)
  7. Ich Brech Aus (3:24)
  8. Reden (3:13)
  9. Nach Dir Kommt Nichts (3:14)
  10. Wir Sterben Niemals Aus (2:59)
  11. Vergessene Kinder (4:34)
  12. An Deiner Seite (Ich Bin Da) (4:22)
Ik heb de 30 sec versies van deze nummers gehoord en ik vind ze echt mooi vooral Vergessene Kinder, Spring nicht en An deiner Seite. Het klinkt echt als Tokio Hotel en dat was natuurlijk ook de bedoeling lekker orgineel!
Ga het album zeker kopen!

avatar van Zwammer
Maar schat, op basis van 30 sec. versies kun je toch geen (5*) stem uitdelen..

over 3 dagen kan je hem kopen:) heb die 30 sec. stukjes al gehoord:) zo géil xD

Bobiej

...op naar het "Ideale Sexplaat" Topic?

avatar van itchy
Égt stoer, dat geflirt mit zelbstmord

avatar van van elst
lijkt me behoorlijk fout, die 5 tokyo hotel fans die zich alledrie op dezelfde dag registreerden en alledrie de tokyo hotel-albums een 5 gaven...

lijkt me eerder een publiciteitsstunt of zo...

moderatie?

Geweldige cd!!

ik heb hem net gekocht!! en ben hem voor de 2e keer aan het luisteren!! ik vind het een zeer goede cd! mooie txten!

5 sterren

Bobiej schreef:

...op naar het "Ideale Sexplaat" Topic?
dat is duits -_-'

Bobiej
KimXbillxth schreef:
dat is duits -_-'

Ich weiße wass Deutsch sind und was Niederlandisch, aber eventuell können wir auf einen Niederlandischer Web-page in Niederlandisch schicken!

Excuses voor mijn slechte duits .

Deze cd is echt helemaal geweldig
5 punten gegeven

1,0
de zanger zijn stem is een stuk volwassener geworden.
ik vind eigelijk alleen het liedje Spring Nicht leuk.
maar ligt het aan mij of lijkt die zanger een beetje op nena??

Mojo Pin
Nena uit De Gouden Kooi?

1,0
nee die zangeres
tenminste in die clip van Spring Nicht.

avatar van Marki_san
ik snap iets niet...toen ze in het duits zongen zag niemand ze staan (het grote publiek tenminste) nu ze dezelfde single een jaar later uitbrengen, maar dan in het engels, vind iedereen ze geweldig...raar

Laurora
XRASMUS_FANX schreef:
nee die zangeres
tenminste in die clip van Spring Nicht.

De video blijkt wel geregisseerd te zijn door degene die ook bijna alle clips voor Nena heeft gedaan.

avatar van Gretz
Marki_san schreef:

Nee, nu Monsoon uitgebracht is (en binnenkort Scream) vinden de media het opeens geweldig. Ik hekel me er wel aan dat radio- en tvstations bijna alleen maar Engelstalige nummers promoten. Al het goede uit bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk gaat aan je voorbij als je enkel tv kijkt/radio luistert. Ik heb Tokio Hotel ontdekt doordat ik zelf op zoek gegaan ben naar andere hitlijsten dan de Nederlandse. Anders waren ze ook pas nu voor me bekend geworden. Ik denk wel dat mensen die de Duitse taal 'haten' TH zo beter waarderen maar dat is ook lang niet iedereen. Bedenk wel dat de vaste schare fans in Nederland (en dat waren er al heel wat ze over het algemeen liever in Duits ziet zingen. Ik waardeer ze ook meer in het Duits. De Duitse taal maakt ze uniek, terwijl ze met Engels nummers meer op een doorsnee Amerikaans bandje gaan lijken. Het Engelstalig album wordt denk ik puur uitgebracht om in Engeland en de VS door te breken bij het grote publiek. Ik verwacht ook wel dat ze Duitse albums blijven uitbrengen, omdat Duits zeker niet minder is dan de Engelse taal.

Nogmaals, de echte fans vonden ze al langer geweldig, en zullen de Nederlandse publiciteit wel leuk vinden maar verder ook niet. Dat nu opeens veel meer mensen denken 'best een lekkere band' is vooral te danken aan de media. Ik denk dat veel meer mensen Duitse pop/rock leuk zouden vinden, maar zolang ze het niet kunnen horen en zien op radio en tv zullen ze het ook niet ontdekken. Dat is jammer, want nu missen ze een heleboel... Misschien dat TH iets teweeg kan brengen, als het grote publiek ook hun Duitstalige albums gaat kopen.

Joy
kvin die zanger wel een lekker wijf

monsoon cathy nummer, maar enorm gevoel: waar ken ik dit toch van

avatar van Phoebe318
"Vergessene Kinder" vind ik erg mooi!
Krijg niet genoeg van dat nummer.

ik ken deze cd niet heel erg goed, vaak gehoord bij vrienden enzo! maar hijs mooi:) dus een 4 voor tokio hotel xD

avatar van The Scientist
Wat een gezever hier zeg, nu iig verwijderd... Discussies over het uiterlijk van de zanger graag op de artiestenpagina

AC/DC
Dit vind ik zo slecht ik ben al zeker niet voor die duitse muziek maar die gasten of vrouwen ( ik weet het niet ) zelf .

0,5

Holt
Marki_san schreef:

Zo raar is dat niet want waarschijnlijk was dit hun bedoeling. Geslaagde poging maar bij mij is het niet gelukt.

Feeder
Ja lap, Tokio Hotel staat op 1 in de Afrekening van Studio Brussel, het moest ervan komen hé.

Daar gaat de mooiste lijst van de hele wereld

zeur toch niet, gun iedereen toch zijn plezier in wat voor muziek dan ook

dat staat echt geen 7 weken op 1

Feeder
Joy schreef:
zeur toch niet, gun iedereen toch zijn plezier in wat voor muziek dan ook

dat staat echt geen 7 weken op 1

Jesus man, als je dat zeuren noemt heb je duidelijk jouw eigen posts nog niet gelezen

Bovendien gun ik ieder z'n plezier in om het even wat voor muziek, voor het geval dat dat je nog niet opgevallen was. Ik zei gewoon dat het er nog van moest komen, het is dan ook gebeurd. Tokio Hotel is gewoon een hype en dan gebeuren zulke zaken.

En wanneer ik deze muziek niet al te fantastisch vind mag ik toch even lachen met de zogezegde 'mooiste lijst van de wereld' ? Niet ?

jij wel, en ik ook

en hand eigen boezem, geen probleem hoor

Dit album is echt zaliigg!
Ik vind het een van hun beste; en luister er dus ook vaak naar..
Veel mensen zagenove Bills styl.. Waarom?
Achja.. 5* Voor Tokio Hotel!! ^^
x. THLOVERTJE Xx

Mooiste lijst van de wereld, ik betwijfel het. Maar Monsoon op de eerste plaats bren4*gt die lijst toch wat dichter bij die titel.

Ik denk wel dat de zanger voor een groot stuk de oorzaak is van het succes van de band. Hij intrigeert mij persoonlijk enorm en ik denk dat er nog wel zo mensen zijn. Zo'n beetje androgyn toch, maar toch niet bepaald lelijk daarom. Intrigerend.

avatar van vigonoah
Dit album is echt geweldig.
Er zit niet 1 stom lied bij, en de teksten zijn super mooi.
Mijn nr 1 album op dit moment, zeker.
5 Sterren!